Home >> Blog >> 2 Acer Aspire One Percuma Akan Menjadi Milik Anda

2 Acer Aspire One Percuma Akan Menjadi Milik Anda

by Kulanzsalleh on April 10, 2010 · 64 comments

Salam semua, first nak minta maaf, sebab sekarang ni jarang sangat menghadap blog. Maklumlah, kan kena study sebab ada 2 paper lagi yang akan dihadapi minggu hadapan. Harap lepas final exam nanti, bolehlah blogging tanpa perlu menghadap buku yang memeningkan kepala.

Okey, kali ni saja nak update pasal contest yang yang berlangsung di blog Denaihati. Dah tengok? Contest kali ni sebenarnya agak mudah. Hanya tiga sahaja syarat yang dikenakan kepada blog yang berminat untuk menang Acer Aspire One :

1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest Hidup Untuk Memberi dari blog : contoh saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog http://kulanzsalleh.com. (tengah cari sponsor untuk hadiah entri terbaik)

2. Follow @ http://twitter.com/denaihati

3. Follow @ http://facebook.com/denaihati

Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGI sepanjang 2010 berdasarkan analisa Google Analytics. Cara untuk menjadi TOP REFERRER adalah bebas, mungkin dengan cara menampalkan banner denaihati di sidebar atau sering letakan link denaihati.com dalam setiap entri baru.

Hadiah Acer Aspire One kedua akan dihadiakan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010. Bermula Mac PENGOMEN TERBANYAK akan mendapat ruang iklan percuma selama 1 bulan. Bulan Mac telah dikuasai oleh KULANZSALLEH.COM mungkin bulan seterusnya giliran anda pulak.

Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest “DENAIHATI” akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya.

Sebagai tanda terima kasih semua blog peserta contest akan disenaraikan di BLOGROLL untuk berkongsi status PR4 yang sedang disandang oleh blog ini. Denaihati dan Sponsor contest iaitu alansarproperties.com, www.xztly.com dan Anisha Online Mall akan umumkan hadiah untuk pemenang ke dua dan ke tiga untuk contest TOP REFERRER TERTINGGI dan PENGOMEN TERBANYAK dalam entri yang akan datang.

Tarikh Tutup

Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010

Keputusan

Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest.

Sponsor contest

  1. Alansarproperties.com : Sedia menjual lot banglo/banglo sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.
  2. www.xztly.com : Organising or managing communications, campaigns and events.
  3. Anisha Online Mall : Pemborong stokin wudhu Malaysia

(Kepada individu dan syarikat yang berminat untuk menjadi sponsor sila berhubung terus seperti tertera dibahagian pertanyaan)

Pertanyaan

Boleh bertanya terus melalui ruang komen, twitter @Denaihati, facebook @Denaihati atau tinggalkan pesan di contact. Jangan lupa untuk lawat blog ini untuk melihat update terbaru.

P/s: Kalau anda nak jadikan blog saya ni REFERRER pun bagus juga.. boleh tulis macam ni: saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog http://kulanzsalleh.com ~ terima kasih

p/s/s: Dapat tahu pasal contest ni dari blog Denaihati


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.






Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

{ 57 comments… read them below or add one }

1 yanmie April 11, 2010 at 12:08 am

salam lan, gud luck yea..oh yea gud luck jugak utk paper isnin nie :)

Reply

2 kulanz April 11, 2010 at 1:56 am

Salam yan,
terima kasih.. ni lah terpaksa mengurangkan aktiviti blogging ni.. harap dapat menjawab paper nanti..

Reply

3 aizuddin April 11, 2010 at 12:44 am

gud luck bro..aku pun tgh final ni..lagi 4 paper..hoho
.-= aizuddin´s last blog ..Contest : Hidup Untuk Memberi – Menangi Dua Acer Aspire One Secara Percuma =-.

Reply

4 kulanz April 11, 2010 at 1:59 am

Good luck untuk bro juga..

Reply

5 cikmin April 11, 2010 at 1:14 am

salam lanz..gud luck untuk contest dan paper kau :)

p/s boleh bg link photoshop yg ko guna tuk buat gambar kids tu jd trans?lappy ni xde potoshop ahh..apa la programmer cikmin ni.
.-= cikmin´s last blog ..Jiwa Kacau =-.

Reply

6 kulanz April 11, 2010 at 2:02 am

Salam cikmin, terima kasih..
Kalau cikmin xda photoshop, boleh download dari blog wazy: ).
kalau nak minta tolong buatkan boleh juga.. tapi kena tunggu lepas exam nanti (17 April), hehe

Reply

7 cikmin April 16, 2010 at 11:37 am

salam lanz,google bwk cikmin kemari..hehehe.
since lanz offering,cikmin tunggu ko abis exam la..mau bikin header untuk playground faheem. :P
.-= cikmin´s last blog ..Dahaga Malam Jumaat =-.

Reply

8 uda April 11, 2010 at 1:22 am

selamat berjaya.. kontes yg sgt lumayan..
.-= uda´s last blog ..Tips Mengenal Tangisan Bayi =-.

Reply

9 kulanz April 11, 2010 at 2:03 am

Boleh join juga tu, tak susah, pos entri dan jadi referrer.. boleh juga jadi pengomen di blog denaihati..

Reply

10 zik April 11, 2010 at 1:25 am

Semoga berjaya bro… dengan final tuh ..hehe :-)
.-= zik´s last blog ..Wikipedia bukan sumber rujukan yang sahih?? =-.

Reply

11 kulanz April 11, 2010 at 2:03 am

Thanks bro..
yakin je ni bro.. hehe

Reply

12 denaihati April 11, 2010 at 2:15 am

Terima kasih sudi join the contest. Tak nampak referral so aku letak denaihati sebagai referral. Blog ni dah masuk senarai.
.-= denaihati´s last blog ..Acer Aspire One untuk ANDA miliki percuma =-.

Reply

13 kulanz April 11, 2010 at 2:40 am

Dah tinggalkan komen di blog denaihati.. referrer mmg dari blog tu juga

Reply

14 mohdisa April 11, 2010 at 2:29 am

wah, bro pun join. semoga berjaya bro. mudah-mudahan adalah rezeki kita ya. :)
.-= mohdisa´s last blog ..Hidup Untuk Memberi : Jom Menang Acer Aspire One =-.

Reply

15 kulanz April 11, 2010 at 2:41 am

Hehe, tetap memberi sokongan juga bro..

Reply

16 darkbatman April 11, 2010 at 3:32 am

bro, gudluckkk..menang jgn lupe aku.hehe

Reply

17 kulanz April 11, 2010 at 11:23 am

mesti tak lupa bro,
tapi tak tahu ada peluang ke kali ni, hehehe

Reply

18 MatLey April 11, 2010 at 6:00 am

Salam kenal bro, thanx for da info. dah join contest nh. referal = http://kulanzsalleh.com. hehe
Nak mintak tlg sket…bleh? tdi bru register facebook, twitter & commentluv. dah setel cuma 1 je. camne nk link penyertaan di CommentLuv? tq bro

Reply

19 kulanz April 11, 2010 at 11:34 am

Salam,
Thanks bro jadikan blog ni referrer. Bro try buka link ni (http://kulanzsalleh.com/kenapa-perlu-daftar-dengan-commentluv). Ada jelaskan sedikit pasal kegunaan commentluv sana). Tapi rasanya kalau tak guna comluv pun boleh juga tu.. letak je url entri di ruang komen blog denaihati.com

Reply

20 MatLey April 11, 2010 at 11:00 pm

thnx back bro 4 link tu. dah wt entri (http://matleystudios.blogspot.com/2010/04/acer-aspire-one-for-free.html)
tp kureng paham sket pasal comluv. btw, Good luck 4 final too

Reply

21 Mr.Bintang April 11, 2010 at 6:32 am

gud luck bro.. n kepada smua yg menyertai.. hehehe.. :P

p/s: tension la.. commentluv x dpt baca feeds.. :(

Reply

22 Luth Textile April 11, 2010 at 10:29 am

daftar, lepastu tukar feed url bro..
.-= Luth Textile´s last blog ..Negeri Sembilan Juara Piala FA 2010 =-.

Reply

23 kulanz April 11, 2010 at 11:35 am

@Mr.Bintang, betul tu macam bro luth kata, daftar dulu dgn comluv pastu tukar link.. ada tulis hari tu sini: http://kulanzsalleh.com/kenapa-perlu-daftar-dengan-commentluv

Reply

24 Bb Hussain April 11, 2010 at 7:04 am

good luck for both..final n contest ;)
.-= Bb Hussain´s last blog ..Spaghetti Bolognese & Sambal Gulai Tempoyak =-.

Reply

25 kulanz April 11, 2010 at 11:36 am

terima kasih, dah join contest ni?

Reply

26 Luth Textile April 11, 2010 at 10:29 am

adoi, terlalu hebatla kontes ni..
good luck bro
.-= Luth Textile´s last blog ..Negeri Sembilan Juara Piala FA 2010 =-.

Reply

27 kulanz April 11, 2010 at 11:36 am

fuhh, mmg hebat bro.. peluang kali ni adil utk semua.. good luck utk bro juga

Reply

28 arieza April 11, 2010 at 11:00 am

aaa bro kulanz pun join jgk. td kita tgk wazy nye entry. dia pun join.. all the best! :)
.-= arieza´s last blog ..::: Being Naughty =-.

Reply

29 kulanz April 11, 2010 at 11:37 am

apa lagi join lah,
boleh memeriahkan contest..

Reply

30 mas bayu April 11, 2010 at 12:57 pm

contes besar nih tn, meltup hadiahnya
.-= mas bayu´s last blog ..Gaya Penampilan Wanita yang Disukai Pria =-.

Reply

31 Mus April 11, 2010 at 1:28 pm

semoga berolah kemenangan

Reply

32 Mus April 11, 2010 at 1:29 pm

*beroleh

Reply

33 wazy April 11, 2010 at 2:14 pm
34 kulanz April 19, 2010 at 9:05 pm

good luck utk bro wazy juga..

Reply

35 DaHLia April 11, 2010 at 2:52 pm
36 kulanz April 19, 2010 at 9:06 pm

InsyaAllah..

Reply

37 acapz April 11, 2010 at 3:59 pm

gud luck bro. min rmai yg join ni. huhu
.-= acapz´s last blog ..Menghantar ASCII Art Pada Yahoo Messenger Dan Myspace IM Dengan Art Sender =-.

Reply

38 Wan Perlis April 12, 2010 at 12:33 am

good luck utk brader kulanz

hang x nak join ke acapz?
.-= Wan Perlis´s last blog ..Kritikan Untuk Industri Hiburan Tempatan =-.

Reply

39 kulanz April 19, 2010 at 9:07 pm

@acapz, @Wan Perlis, lagi ramai join, lagi bagus bro.. sokongan kepada rakan blogger kita juga..

Reply

40 etomyam April 11, 2010 at 5:34 pm

selamat berjaya bro kulanz..dua2 sekali, exam n contest :D
.-= etomyam´s last blog ..Search & Wings Konsert Double Trouble 2010 =-.

Reply

41 kulanz April 19, 2010 at 9:07 pm

Thanks bro, selamat berjaya utk bro juga

Reply

42 elyaszbha April 11, 2010 at 11:56 pm

semoga berjaya. ehe.
.-= elyaszbha´s last blog ..Hidup Untuk Memberi Laptop Acer Aspire One Percuma =-.

Reply

43 marki April 12, 2010 at 12:03 pm

gud luck bro dengan contest neh.. haku pun cuba nasib join peraduan neh..manatau untung sabut timbul..hehe
.-= marki´s last blog ..Denaihati ingin memberikan 2 laptop Acer Aspire One Percuma! =-.

Reply

44 kulanz April 19, 2010 at 9:08 pm

Sama bro, contest DH kali ni senang ckit, jadi ramai-ramai boleh join sekali..

Reply

45 eyriqazz April 13, 2010 at 12:34 am

menarik..kena cuba ni bila berkesempatan..kalau dpt 100 referral maknanya RM2,000 la ya?
.-= eyriqazz´s last blog ..Ada Apa Dengan Seks? =-.

Reply

46 kulanz April 19, 2010 at 9:09 pm

Memang menarik.. kalau rajin promo contest ni, memang boleh dapat banyak hadiah referral tu..

Reply

47 eiman April 14, 2010 at 1:29 am

mantap tul hadiahnya.. fuhhh
.-= eiman´s last blog ..Blog Berwajah Baru dengan DISQUS Comment, Selamat Tinggal Intensedebate =-.

Reply

48 kulanz April 19, 2010 at 9:10 pm

Memang mantap, eiman tak join contest ni?

Reply

49 Amir April 16, 2010 at 7:31 am

selamat berjaya untuk contest ni. :D

Reply

50 kulanz April 19, 2010 at 9:10 pm

Good luck utk bro Amir juga..

Reply

51 Zon Bebas staff April 17, 2010 at 7:35 am

good luck bro.. menang nanti boleh bg kat anak pulak.. biar jd “bapa borek anak rintik” dlm segala hal. hehehee..
.-= Zon Bebas staff´s last blog ..(Gambar) Kanser mulut akibat merokok =-.

Reply

52 kulanz April 19, 2010 at 9:11 pm

tak nak bagi anak lagi, nak jual.. hehe

Reply

53 JakJobs April 17, 2010 at 6:17 pm

Jom ikut kontest ni.. lumayan bole dapat notebook percuma. Kapan lagi bisa seperti ni.. :D
.-= JakJobs´s last undefined ..Response cached until Sun 18 @ 11:14 GMT (Refreshes in 23.96 Hours) =-.

Reply

54 kulanz April 19, 2010 at 9:12 pm

memang lumayan hadiahnya..

Reply

55 imran April 19, 2010 at 6:41 pm

Siapalah yang bertuah akan mendapat laptop percuma akhir tahun nanti. Bro kulanz ke?
.-= imran´s last blog ..Kaedah Asas Menghafaz Al-Quran (Siri 1) =-.

Reply

56 kulanz April 19, 2010 at 9:12 pm

semua orang ada tuah untuk dapat laptop tu bro, janji rajin buat komen dan promo contest..

Reply

57 Azuan August 20, 2010 at 10:05 pm

Emm, aku pun baru jer join contest ni.. hehe
Azuan recently posted..Notebook Acer Aspire One Percuma Untuk AndaMy Profile

Reply

Leave a Comment

Entri Terkini

Previous post:

Next post:

leaderboard denaihati Banner