2 Acer Aspire One Percuma Akan Menjadi Milik Anda

Salam semua, first nak minta maaf, sebab sekarang ni jarang sangat menghadap blog. Maklumlah, kan kena study sebab ada 2 paper lagi yang akan dihadapi minggu hadapan. Harap lepas final exam nanti, bolehlah blogging tanpa perlu menghadap buku yang memeningkan kepala.

Okey, kali ni saja nak update pasal contest yang yang berlangsung di blog Denaihati. Dah tengok? Contest kali ni sebenarnya agak mudah. Hanya tiga sahaja syarat yang dikenakan kepada blog yang berminat untuk menang Acer Aspire One :

1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest Hidup Untuk Memberi dari blog : contoh saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog http://kulanzsalleh.com. (tengah cari sponsor untuk hadiah entri terbaik)

2. Follow @ http://twitter.com/denaihati

3. Follow @ http://facebook.com/denaihati

Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGI sepanjang 2010 berdasarkan analisa Google Analytics. Cara untuk menjadi TOP REFERRER adalah bebas, mungkin dengan cara menampalkan banner denaihati di sidebar atau sering letakan link denaihati.com dalam setiap entri baru.

Hadiah Acer Aspire One kedua akan dihadiakan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010. Bermula Mac PENGOMEN TERBANYAK akan mendapat ruang iklan percuma selama 1 bulan. Bulan Mac telah dikuasai oleh KULANZSALLEH.COM mungkin bulan seterusnya giliran anda pulak.

Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest “DENAIHATI” akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya.

Sebagai tanda terima kasih semua blog peserta contest akan disenaraikan di BLOGROLL untuk berkongsi status PR4 yang sedang disandang oleh blog ini. Denaihati dan Sponsor contest iaitu alansarproperties.com, www.xztly.com dan Anisha Online Mall akan umumkan hadiah untuk pemenang ke dua dan ke tiga untuk contest TOP REFERRER TERTINGGI dan PENGOMEN TERBANYAK dalam entri yang akan datang.

Tarikh Tutup

Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010

Keputusan

Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest.

Sponsor contest

  1. Alansarproperties.com : Sedia menjual lot banglo/banglo sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.
  2. www.xztly.com : Organising or managing communications, campaigns and events.
  3. Anisha Online Mall : Pemborong stokin wudhu Malaysia

(Kepada individu dan syarikat yang berminat untuk menjadi sponsor sila berhubung terus seperti tertera dibahagian pertanyaan)

Pertanyaan

Boleh bertanya terus melalui ruang komen, twitter @Denaihati, facebook @Denaihati atau tinggalkan pesan di contact. Jangan lupa untuk lawat blog ini untuk melihat update terbaru.

P/s: Kalau anda nak jadikan blog saya ni REFERRER pun bagus juga.. boleh tulis macam ni: saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi” dari blog http://kulanzsalleh.com ~ terima kasih

p/s/s: Dapat tahu pasal contest ni dari blog Denaihati

Please like & share:

Comments

    • kulanz says

      Salam yan,
      terima kasih.. ni lah terpaksa mengurangkan aktiviti blogging ni.. harap dapat menjawab paper nanti..

  1. says

    salam lanz..gud luck untuk contest dan paper kau :)

    p/s boleh bg link photoshop yg ko guna tuk buat gambar kids tu jd trans?lappy ni xde potoshop ahh..apa la programmer cikmin ni.
    .-= cikmin´s last blog ..Jiwa Kacau =-.

    • kulanz says

      Salam cikmin, terima kasih..
      Kalau cikmin xda photoshop, boleh download dari blog wazy: ).
      kalau nak minta tolong buatkan boleh juga.. tapi kena tunggu lepas exam nanti (17 April), hehe

    • kulanz says

      Boleh join juga tu, tak susah, pos entri dan jadi referrer.. boleh juga jadi pengomen di blog denaihati..

  2. etomyam says

    selamat berjaya bro kulanz..dua2 sekali, exam n contest :D
    .-= etomyam´s last blog ..Search & Wings Konsert Double Trouble 2010 =-.

  3. Wan Perlis says

    good luck utk brader kulanz

    hang x nak join ke acapz?
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Kritikan Untuk Industri Hiburan Tempatan =-.

  4. eiman says

    mantap tul hadiahnya.. fuhhh
    .-= eiman´s last blog ..Blog Berwajah Baru dengan DISQUS Comment, Selamat Tinggal Intensedebate =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>