Home >> Artis >> Aida Khalida dan Joe Radzwill Sah Bercerai

Aida Khalida dan Joe Radzwill Sah Bercerai

by Kulanzsalleh on August 26, 2010

Aida Khalida Joe Razwill

Pasangan artis, Aida Khalida atau dulu dikenali sebagai Aida Rahim dan Aida Radzwill disahkan bercerai talak 1 dengan suaminya Joe Radzwill. Begitulah seperti yang dilaporkan akhbar hari ni. Perceraian tu dipersetujui bersama antara Aida Khalida dan Joe Radzwill di Mahkamah Rendah Syariah Petaling Jaya lebih kurang pukul 10.05 sebentar tadi (Khamis).

PETALING JAYA: Selepas hampir sepuluh tahun melayari hidup bersama, pasangan artis Joe Radzwill dan Aida Khalida (gambar) bersetuju untuk membawa haluan masing-masing.

Pasangan itu akhirnya bercerai secara baik di Mahkamah Rendah Syariah, di sini Khamis kira-kira pukul 10.05 pagi.

Kalau diingat semula kisah perjalanan hidup pasangan tu, berita perceraian mereka bukanlah suatu yang mengejutkan sebab sebelum ni pun berita pernah melaporkan yang pasangan tu (Aida Khalida & Joe Radzwill) masih tinggal serumah tapi tidur berasingan. dalam masa yang sama Aida pernah hadir ke mahkamah untuk menuntut cerai daripada suaminya Joe Radzwill pada 27 April 2010 lepas.

Apapun, semoga keputusan itu tidak menjejaskan kehidupan kedua-duanya.

Sumber: mStar


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.


Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

Leave a Comment

Previous post:

Next post:


leaderboard denaihati Banner