Home >> Fotografi, Live >> Candid & Street Photography Sempena Talob Tagayo Tandek 2013

Ini antara gambar yang sempat dirakamkan melalui lensa kamera saya pada hari pertama berkunjung ke Talob Tagayo (Tamu Besar) Tandek (dalam daerah Kota Marudu, Sabah). Tujuan mengambil gambar, hanyalah kerana suka-suka dan untuk koleksi peribadi. Konsep kali ini, Candid & Street Photography.

Candid and Street Photography

Candid and Street Photography

Candid and Street Photography

Candid and Street Photography

Candid and Street Photography

Black and White

p/s: Akhirnya berjaya juga update blog ni walaupun hanya dengan beberapa keping gambar :)


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.






Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

{ 10 comments… read them below or add one }

1 azmanisma March 4, 2013 at 2:10 pm

Lama hilang bro,sibuk ker hehehe…nice pic.

Reply

2 Kulanzsalleh March 5, 2013 at 1:46 am

hehee..
memang sibuk sangat bro.. tulis kajian akhir pengajian aku.. :D

Reply

3 akubiomed March 4, 2013 at 2:58 pm

Lama tidak menulis blog. Saya masih lagi mengikut perkembangan bro di FB. Nampaknya minat didalam bidang fotografi semakin mekar.

Reply

4 Kulanzsalleh March 5, 2013 at 1:48 am

memang sudah lama tak menulis di blog ni..
cuma sekali-sekala ada juga outing dengan member2 ambil gambar tu..

Reply

5 ohcikgu March 7, 2013 at 12:22 am

wahh.pergi bertapa kat gunung mana kali ni..

Reply

6 Kulanzsalleh March 10, 2013 at 2:22 pm

bertama dalam rumah juga.. :D

Reply

7 TehR March 8, 2013 at 12:25 pm

lama aku tak singgah kat sini
tiba2 dapat lihat banyak gambar
hitam putih kehidupan

Reply

8 Kulanzsalleh March 10, 2013 at 2:22 pm

aku pun dah lama tak menulis blog..
jarang singgah ke blog rakan2 juga

Reply

9 Mus March 8, 2013 at 11:10 pm

cantik gambarnya bro..
Talob Tagayo tu dalam bahasa apa?

Reply

10 Kulanzsalleh March 10, 2013 at 2:20 pm

terima kasih bro..
tu dalam bahasa dusun kimaragang

Reply

Leave a Comment

Entri Terkini

Previous post:

Next post:

leaderboard denaihati Banner