Home >> Blog >> Catatan Ringkas Jun 2012

Catatan Ringkas Jun 2012

by Kulanzsalleh on July 1, 2012 · 29 comments

Jutaan terima kasih sekali lagi kepada rakan penulis/blogger/pembaca yang meninggalkan komen pada setiap entri di blog ini. Berikut adalah di antara 10 pengomen terbanyak sepanjang Mei lepas. Tidak lupa juga jutaan terima kasih kepada semua rakan dan pembaca yang share, tweet, plus, ping dan like artikel yang saya tulis. Semoga sama-sama mendapat manfaat.

Nampaknya untuk bulan ini, senarai lima pengomen terbanyak masih lagi kekal seperti bulan sebelumnya. Avatar dan URL blog rakan-rakan telahpun saya kemaskini awal pagi semalam.


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.






Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

{ 29 comments… read them below or add one }

1 samdaddycool July 1, 2012 at 11:25 pm

Bulan 6 dah berlalu, sekarang bulan Julai.. tak lama lagi, puasa pula.. :)

Reply

2 Kulanzsalleh July 3, 2012 at 8:50 pm

ya… tak sabar menanti bulan Ramadan

Reply

3 anif July 1, 2012 at 11:37 pm

:D Alhamdulillah tersenarai juga di sini.

Reply

4 Kulanzsalleh July 3, 2012 at 9:02 pm

Terima kasih juga kepada bro sebab selalu meninggalkan komen

Reply

5 myvitrd July 1, 2012 at 11:49 pm

semua kaki komen tu.. :-)

Reply

6 Mus July 2, 2012 at 2:59 am

kiraan komen cuma kebetulan..
artikel yang baik seharusnya dikomen..

Reply

7 Kulanzsalleh July 3, 2012 at 9:04 pm

@myvitrd.. kaki komen yang baik

Reply

8 Jebeng Otai™ July 2, 2012 at 12:06 am

pergh nyaris2 nk terkeluar dri top 5..huhu

Reply

9 Kulanzsalleh July 3, 2012 at 9:10 pm

mujur masih kekal lagi :D

Reply

10 hatiputera July 2, 2012 at 12:46 am

alhamdulillah,,masih ada namaku di top ten walaupun bukan top 5..terima kasih bro..

Reply

11 Mus July 2, 2012 at 2:58 am

kira hebat juga tu

Reply

12 Kulanzsalleh July 3, 2012 at 9:15 pm

@hatiputera.. terima kasih juga kepada bro sebab selalu singgah sini

Reply

13 Incik RestNrilekS July 2, 2012 at 12:47 am

Salam Alaiyka.

Tahniah kepada semua pengomen Kulanz Salleh yang tersenarai. Bulan Julai masuk bulan Ramadhan, musti bersemangat. Selamat menyambut Ramadhan bro : )

Reply

14 Kulanzsalleh July 3, 2012 at 9:18 pm

waalaikumsalam,
Betul bro.. moga tambah semangat lagi bulan ni.. selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak :)

Reply

15 Mus July 2, 2012 at 2:57 am

hanya di sini saya dapat top 5 komen..
ranking tu akan dipertahankan..

Reply

16 Kulanzsalleh July 3, 2012 at 9:27 pm

terima kasih bro selalu mengomen sini :)

Reply

17 tehr July 2, 2012 at 5:23 am

nampaknya aku masih sempat masuk senarai tu
hehe TQ

Reply

18 Kulanzsalleh July 3, 2012 at 9:28 pm

terima kasih juga kepada bro tehr sering mengomen di sini :)

Reply

19 akubiomed July 2, 2012 at 11:26 am

Terima kasih kepada bro Kulanz. :-)

Reply

20 suri July 2, 2012 at 2:17 pm

terima kasih bro saya juga sekadar ada masa bkh singah rakan2 sana sini..

Reply

21 Kulanzsalleh July 3, 2012 at 9:33 pm

terima kasih kepada suri juga..

Reply

22 Kulanzsalleh July 3, 2012 at 9:30 pm

@akubiomed.. sama-sama..
terima kasih juga kepada bro selalu singgah sini mengomen

Reply

23 suri July 2, 2012 at 2:15 pm

hai last2 ada tercicir gak heeeee buat sy senyum

Reply

24 Kulanzsalleh July 3, 2012 at 9:31 pm

suri kah yang tercicir, hehe :)

Reply

25 titan July 3, 2012 at 2:37 am

sungguh rajin mreka yang komen-komen itu ya.. :D

Reply

26 Kulanzsalleh July 3, 2012 at 9:31 pm

hehehe.. memang rajin semuanya :D

Reply

27 Kulanzsalleh July 3, 2012 at 9:22 pm

bulan Julai ni boleh usaha lagi.. :)

Reply

28 azman July 5, 2012 at 2:34 pm

Aku suka baca blog ko he3…

Reply

29 azriMy July 6, 2012 at 2:10 pm

terbaik ni, memang best kalau dapat backlink free daripada blog dengan PR tinggi mcm blog ni :)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post:


leaderboard denaihati Banner