Home >> Lelaki Kacak >> Gambar Lelaki Kacak

Gambar Lelaki Kacak

by Kulanzsalleh on June 7, 2012

Bila menulis pasal lelaki kacak, semua ada pandangan tersendiri. Sesetengah orang menilai pada paras rupa. Ada juga yang  mengambil kira sikap atau perangai. Tetapi kebanyakannya akan memilih keseimbangan kedua-duanya, paras rupa dan sikap baik mesti ada pada seorang lelaki kacak.

Begitu juga dengan idola. Setiap orang ada pilihan masing-masing. Ada yang menggunakan gambar penyanyi, pelakon, gambar rakan, blogger, suami, abang, ayah dan lain-lain sebagai perlambangan seorang lelaki kacak. Tak kisahlah apa pilihan sekalipun, janji tak letak gambar lelaki kacak separuh bogel dalam blog sudah. Itu memang tak sesuai! Tapi saya memang puji blogger lelaki yang menggunakan gambar diri sendiri. Itu baru benar-benar lelaki kacak.

Bagi saya sendiri, ada ramai lelaki kacak di sekeliling saya. Bakal lelaki kacak sebenarnya sekarang belum lagi. Tunggulah bila dah besar nanti :D Tiga orang daripadanya anak lelaki saya. Selebihnya anak-anak saudara. Saja muatkan di sini untuk melepaskan kerinduan saudara mara yang jauh. Gambar yang lebih jelas ada di Flickr saya.

Gambar Kanak-Kanak

Gambar Kanak-Kanak

Gambar Kanak-Kanak

Gambar Kanak-Kanak

Gambar Kanak-Kanak

Cute

Gambar LELAKI KACAK

Lelaki Kacak


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.


Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

Leave a Comment

Previous post:

Next post:


leaderboard denaihati Banner