Home >> Lelaki Kacak >> Gambar Lelaki Kacak

Gambar Lelaki Kacak

by Kulanzsalleh on June 7, 2012 · 28 comments

Bila menulis pasal lelaki kacak, semua ada pandangan tersendiri. Sesetengah orang menilai pada paras rupa. Ada juga yang  mengambil kira sikap atau perangai. Tetapi kebanyakannya akan memilih keseimbangan kedua-duanya, paras rupa dan sikap baik mesti ada pada seorang lelaki kacak.

Begitu juga dengan idola. Setiap orang ada pilihan masing-masing. Ada yang menggunakan gambar penyanyi, pelakon, gambar rakan, blogger, suami, abang, ayah dan lain-lain sebagai perlambangan seorang lelaki kacak. Tak kisahlah apa pilihan sekalipun, janji tak letak gambar lelaki kacak separuh bogel dalam blog sudah. Itu memang tak sesuai! Tapi saya memang puji blogger lelaki yang menggunakan gambar diri sendiri. Itu baru benar-benar lelaki kacak.

Bagi saya sendiri, ada ramai lelaki kacak di sekeliling saya. Bakal lelaki kacak sebenarnya sekarang belum lagi. Tunggulah bila dah besar nanti :D Tiga orang daripadanya anak lelaki saya. Selebihnya anak-anak saudara. Saja muatkan di sini untuk melepaskan kerinduan saudara mara yang jauh. Gambar yang lebih jelas ada di Flickr saya.

Gambar Kanak-Kanak

Gambar Kanak-Kanak

Gambar Kanak-Kanak

Gambar Kanak-Kanak

Gambar Kanak-Kanak

Cute

Gambar LELAKI KACAK

Lelaki Kacak


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.






Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

{ 28 comments… read them below or add one }

1 Jebeng Otai™ June 7, 2012 at 10:00 pm

tertarik dgn gambr no 6..ekspresi muka yg berkesan :)

Reply

2 hafizmd June 8, 2012 at 11:56 am

Setuju. Ekspresi penuh tersendiri :D

Reply

3 kulanz June 8, 2012 at 10:30 pm

akupun suka dengan ekspresi budak tu :)

Reply

4 tehr June 7, 2012 at 10:48 pm

bakal lelaki kacak semuanya ni
gambar last tu aku suka
tak ada warna

Reply

5 kulanz June 8, 2012 at 10:31 pm

yang last tu antara tone yang aku suka juga bro.. banyak gambar aku buat macam tu

Reply

6 MDHAFiZ.NET June 7, 2012 at 10:58 pm

gambar last tu mcm ada sesuatu. .. :)

Reply

7 kulanz June 8, 2012 at 10:32 pm

rasanya apa tu? :D

Reply

8 akubiomed June 7, 2012 at 11:43 pm

Ramai anak saudara bro. Semuanya tengah meningkat naik. :-)

Reply

9 kulanz June 8, 2012 at 10:34 pm

anak saudara aku 34 orang semuanya :D

Reply

10 akubiomed June 7, 2012 at 11:44 pm

Puting ini ibarat candu kalau diganti dengan puting baru tetap tidak akan sama dengan punting yang dihisap. :-)

Reply

11 hafizmd June 8, 2012 at 11:58 am

senang citer, jgn bagi puting…hehehe :D

Reply

12 kulanz June 8, 2012 at 10:34 pm

ya.. tak boleh dibiasakan :D

Reply

13 kulanz June 8, 2012 at 10:34 pm

betul to bro akubiomed.. macam bantal busuk juga.. budak2 tak nak ganti yang baru :)

Reply

14 Anuar June 8, 2012 at 9:14 am

Kekacakan seseorang lelaki bergantung kepada sesiapa yang memandangnya.. Masing-masing mempunyai ciri-ciri tertentu untuk menentukan samada seseorang lelaki kacak ataupun tidak.. Biasanya lelaki yang kacak dikaitkan dengan karisma selain daripada penampilannya..

Reply

15 kulanz June 8, 2012 at 10:35 pm

kacak satu sifat yang subjektif.. :)

Reply

16 hafizmd June 8, 2012 at 12:04 pm

Suka dgn pic #3. Nampak meleleh susu kot?hehehe

Reply

17 kulanz June 8, 2012 at 10:37 pm

hehehe.. baru lepas menyusu tu :D

Reply

18 azman June 8, 2012 at 12:22 pm

Last pic sangat cantik dan nampak ketenangan kt situ.

Reply

19 kulanz June 8, 2012 at 10:38 pm

gambar anak sulung aku tu bro :)

Reply

20 Simons reyes June 8, 2012 at 2:04 pm

smart la bro…tp ni bukan kacak, comel je kot…

Reply

21 kulanz June 8, 2012 at 10:36 pm

bakal lelaki kacak :D

Reply

22 titan June 8, 2012 at 8:11 pm

hoho..pandai ko ambil gambar..

Reply

23 kulanz June 8, 2012 at 10:35 pm

biasa2 saja tu bro :)

Reply

24 kulanz June 8, 2012 at 10:33 pm

bro rahman, memang dia tak nak lepas puting tu :D

Reply

25 sweetkurma June 9, 2012 at 4:35 pm

sebab terlalu kacak sampai meleleh susu di mulut….

Reply

26 putera-malam June 10, 2012 at 2:37 am

memang kacak bila besar nanti bro,,,

Reply

27 muazfaris June 10, 2012 at 11:13 pm

lelaki comel!!

Reply

28 Izzuddin Fauzi June 26, 2012 at 3:27 pm

Yang ini budak lelaki kacak :) kacak sungguh :)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

leaderboard denaihati Banner