≡ Menu

Gambar Lelaki Kacak

Bila menulis pasal lelaki kacak, semua ada pandangan tersendiri. Sesetengah orang menilai pada paras rupa. Ada juga yang  mengambil kira sikap atau perangai. Tetapi kebanyakannya akan memilih keseimbangan kedua-duanya, paras rupa dan sikap baik mesti ada pada seorang lelaki kacak.

Begitu juga dengan idola. Setiap orang ada pilihan masing-masing. Ada yang menggunakan gambar penyanyi, pelakon, gambar rakan, blogger, suami, abang, ayah dan lain-lain sebagai perlambangan seorang lelaki kacak. Tak kisahlah apa pilihan sekalipun, janji tak letak gambar lelaki kacak separuh bogel dalam blog sudah. Itu memang tak sesuai! Tapi saya memang puji blogger lelaki yang menggunakan gambar diri sendiri. Itu baru benar-benar lelaki kacak.

Bagi saya sendiri, ada ramai lelaki kacak di sekeliling saya. Bakal lelaki kacak sebenarnya sekarang belum lagi. Tunggulah bila dah besar nanti :D Tiga orang daripadanya anak lelaki saya. Selebihnya anak-anak saudara. Saja muatkan di sini untuk melepaskan kerinduan saudara mara yang jauh. Gambar yang lebih jelas ada di Flickr saya.

Gambar Kanak-Kanak

Gambar Kanak-Kanak

Gambar Kanak-Kanak

Gambar Kanak-Kanak

Gambar Kanak-Kanak

Cute

Gambar LELAKI KACAK

Lelaki Kacak

About the author: Kulanzsalleh

{ 28 comments… add one }