Home >> Personal >> Happy Birthday, Honey!

Happy Birthday, Honey!

by Kulanzsalleh on May 22, 2012

Kalau sepuluh tahun lepas, saya cuma ingat tarikh lahir sendiri. Lepas tu kena tambah satu tarikh lagi untuk diingat. Sekarang untuk tarikh lahir saja saya perlu ingat tujuh tarikh kesemuanya. Alhamdulillah murah rezeki.

Hari ini 22 Mei 2012, adalah hari bermakna dan hari ulang tahun kelahiran buat isteri saya, Nurain Abdullah. Didoakan semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa mendapat keredhaan daripadaNya. Terima kasih juga sebab sudi berkongsi banyak perkara dalam kehidupan suami-isteri.

Kek Hari Jadi

Kesempatan ini juga, saya mengambil peluang untuk mengucapkan selamat menyambut ulang tahun kelahiran kepada rakan-rakan blogger yang berkongsi tarikh lahir pada hari ini. Salah seorang yang saya tahu, bro Akubiomed.


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.


Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

Leave a Comment

Previous post:

Next post:


leaderboard denaihati Banner