Home >> Personal >> Happy Birthday, Honey!

Happy Birthday, Honey!

by Kulanzsalleh on May 22, 2012 · 22 comments

Kalau sepuluh tahun lepas, saya cuma ingat tarikh lahir sendiri. Lepas tu kena tambah satu tarikh lagi untuk diingat. Sekarang untuk tarikh lahir saja saya perlu ingat tujuh tarikh kesemuanya. Alhamdulillah murah rezeki.

Hari ini 22 Mei 2012, adalah hari bermakna dan hari ulang tahun kelahiran buat isteri saya, Nurain Abdullah. Didoakan semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa mendapat keredhaan daripadaNya. Terima kasih juga sebab sudi berkongsi banyak perkara dalam kehidupan suami-isteri.

Kek Hari Jadi

Kesempatan ini juga, saya mengambil peluang untuk mengucapkan selamat menyambut ulang tahun kelahiran kepada rakan-rakan blogger yang berkongsi tarikh lahir pada hari ini. Salah seorang yang saya tahu, bro Akubiomed.


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.






Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

{ 22 comments… read them below or add one }

1 akubiomed May 22, 2012 at 9:21 pm

Selamat hari lahir kepada isteri bro. Semoga dikurniakan kesihatan dan murah rezeki daripada Allah SWT. :-)
akubiomed recently posted..Happy birthday to me!!!My Profile

Reply

2 kulanz May 31, 2012 at 11:33 pm

insyaallah.. untuk bro juga

Reply

3 anif May 22, 2012 at 10:45 pm

Selamat menyambut hari lahirnya.. Semoga apa yang diimpikan menjadi kenyataan. Amin.
anif recently posted..Teknologi – Ketinggalan Sedikit Tidak MengapaMy Profile

Reply

4 kulanz May 31, 2012 at 11:34 pm

insyaallah.. amin

Reply

5 iza May 22, 2012 at 11:06 pm

Assalam..
Happy birthday untuk Mrs….
moga bertambah murah rezeki…
iza recently posted..Madu Setaman.My Profile

Reply

6 kulanz May 31, 2012 at 11:40 pm

waalaikumusalam..
terima kasih.. insyaallah

Reply

7 Izzuddin Fauzi May 23, 2012 at 12:23 am

Selamat hari lahir kepada si dia tu~ Makin lama makin syg ye bro :)
Izzuddin Fauzi recently posted..Hadirnya Bulan Rejab Dan KisahnyaMy Profile

Reply

8 kulanz May 31, 2012 at 11:41 pm

betul tu bro.. sentiasa sayang dan semakin sayang :D

Reply

9 SukaShare May 23, 2012 at 1:03 am

Hampir separuh kek tu dah tak de…sape makan tu? =)
SukaShare recently posted..Macam Mana Nak Backup Bookmarks Firefox?My Profile

Reply

10 kulanz May 31, 2012 at 11:41 pm

budak2 aku yang makan :D

Reply

11 tehr May 23, 2012 at 12:36 pm

Semoga berbahagia selamanya, bro
tehr recently posted..Pengasas Facebook Dah KahwinMy Profile

Reply

12 kulanz May 31, 2012 at 11:42 pm

insyaallah bro..

Reply

13 titan May 24, 2012 at 1:14 am

ok. coklat tu memang mengugat misi diet aku. haha..
titan recently posted..Lelaki kacak dan Awek Cendol.My Profile

Reply

14 kulanz May 31, 2012 at 11:32 pm

hahaha.. mujur dah habis :D

Reply

15 Jebeng Otai™ May 25, 2012 at 9:57 am

selamt hari lahir juga.. :)

semoga dimurahkan rezeki..
Jebeng Otai™ recently posted..5S Dalam BloggingMy Profile

Reply

16 kulanz May 31, 2012 at 11:31 pm

insyaallah.. terima kasih bro

Reply

17 ProfHariz May 26, 2012 at 12:17 am

Selamat Hari Lahir Isteri Cikgu :)
Semoga dipermudahkan segala urusan :)
ProfHariz recently posted..Blog Hariz Berwajah BaruMy Profile

Reply

18 kulanz May 31, 2012 at 11:31 pm

terima kasih bro.. insyaallah :)

Reply

19 rahman May 28, 2012 at 10:02 pm

meriahnya kek… semoga berbahagia saudara
rahman recently posted..Majlis cukur jambul dan akikah anak saudaraMy Profile

Reply

20 kulanz May 31, 2012 at 11:30 pm

terima kasih banyak2 saudara

Reply

21 shraqs May 29, 2012 at 12:37 pm

Happy belated Bday utk isteri sd Kulanz.

Reply

22 kulanz May 31, 2012 at 11:30 pm

Terima kasih bro shraqs

Reply

Leave a Comment

Entri Terkini

Previous post:

Next post:

leaderboard denaihati Banner