Home >> Artikel, Organisasi >> Melahirkan Kakitangan Berkualiti

Melahirkan Kakitangan Berkualiti

by Kulanzsalleh on June 12, 2010 · 4 comments

Melahirkan kakitangan berkualitiSemua organisasi, sama ada sektor swasta mahupun awam mempunyai sasaran yang sama, iaitu ingin memastikan organisasinya berfungsi mengikut sistem yang telah ditetapkan. Bagaimanapun kecemerlangan itu tidak akan dicapai sekiranya kakitangan dan pentadbir di dalam organisasi berkenaan tiadak memiliki ciri-ciri kualiti seperti yang diharapkan….

Jadi artikel ini akan menjelaskan secara ringkas beberapa peranan yang perlu dilaksanakan oleh kakitangan dan pentadbir, khususnya dalam konteks sekolah dalam usaha meningkatkan kecemerlangan diri dan organisasi. Perbincangan akan menyentuh tentang Peningkatan Kendiri; Latihan dalam Perkhidmatan; Sekolah Berkualiti; Perubahan dalam pendidikan; dan Menangani isu-isu semasa dalam pendidikan.

Moga dapat dimanfaatkan

Melahirkan Kakitangan Berkualiti

Boleh juga muat-turun bahan ini di SINI


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.


Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

{ 4 comments… read them below or add one }

1 jawatan kosong June 12, 2010 at 11:39 pm

marilah sama2x mendukung program melahirkan kakitangan berkualiti.. tingkatkan kualiti pendidikan..!!!

Reply

2 etomyam June 14, 2010 at 1:26 am

perkongsian yang memberi manafaat ni bro :D

Reply

3 wazy June 16, 2010 at 12:25 pm

Perkongsian yang amat bai,terima kasih bro

Reply

4 houses for sale in boston May 25, 2011 at 11:54 pm

All right I will be damned — I can not seem to find out the location where the Really simply syndication icon is so I am able to bring in to my own news flash website reader… will anyone assist?

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

leaderboard denaihati Banner