Home >> Artikel, Organisasi >> Melahirkan Kakitangan Berkualiti

Melahirkan Kakitangan Berkualiti

by Kulanzsalleh on June 12, 2010

Melahirkan kakitangan berkualitiSemua organisasi, sama ada sektor swasta mahupun awam mempunyai sasaran yang sama, iaitu ingin memastikan organisasinya berfungsi mengikut sistem yang telah ditetapkan. Bagaimanapun kecemerlangan itu tidak akan dicapai sekiranya kakitangan dan pentadbir di dalam organisasi berkenaan tiadak memiliki ciri-ciri kualiti seperti yang diharapkan….

Jadi artikel ini akan menjelaskan secara ringkas beberapa peranan yang perlu dilaksanakan oleh kakitangan dan pentadbir, khususnya dalam konteks sekolah dalam usaha meningkatkan kecemerlangan diri dan organisasi. Perbincangan akan menyentuh tentang Peningkatan Kendiri; Latihan dalam Perkhidmatan; Sekolah Berkualiti; Perubahan dalam pendidikan; dan Menangani isu-isu semasa dalam pendidikan.

Moga dapat dimanfaatkan

Melahirkan Kakitangan Berkualiti

Boleh juga muat-turun bahan ini di SINI


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.


Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

Leave a Comment

Previous post:

Next post:


leaderboard denaihati Banner