Home >> Hiburan >> Mentor 5 Lagu Baru (Final) Salma – Aku Permata

Selain daripada lagu Listen yang dinyanyikan semula oleh Salma dalam Final Mentor 5 tadi, lagu Aku Permata ni pun okey juga. Pertama kali dengar tak berapa dapat hayati dan rasai liriknya. 2-3 dengar baru best.

Tapi klip ni adalah rakaman di studio dan bukannya rakaman masa final Mentor 5 tadi. Layan sajalah sementara masih boleh. Tapi untuk lirik lagu tu memang tiada dimuatkan di sini.


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.






Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

{ 25 comments… read them below or add one }

1 Sabahan Bloggers Club May 30, 2011 at 1:22 am

Memang sedap suaranya ni. harap-harap dia boleh keluarkan album dengan menjadi juara mentor. Di Malaysia ni, ada suara belum tentu ada album…. ;)

Reply

2 yusri June 1, 2011 at 7:43 pm

jadi juara dan album pun tak tentu lagi boleh berjaya ..kecuali pengurusan bagus,suara yang unik dan identiti tersendiri…

Reply

3 Ray Ban June 27, 2011 at 3:52 pm

Thanks fro sharing it.

Reply

4 wandisini May 30, 2011 at 11:39 am

salma dah disahkan juara. rasanya memang layak dia juara. suara sedap.

Reply

5 yusri May 31, 2011 at 12:35 am

peminat salma la ni? hehehe

Reply

6 Ismail N May 31, 2011 at 10:06 am

baguih la si salma ni monag sbb kawe tgk tak ramai yg pertikaikan. so layak ehh jadi juara. Congrats buat salma.

Reply

7 zack May 31, 2011 at 12:00 pm

memang sedap lagu salma ni..

Reply

8 akubiomed May 31, 2011 at 1:36 pm

Salma telah dinobat sebagai juara. Kesian pun ada kepada ibu tunggal ini. Moga kemenangan ini membuka pintu rezeki untuk Salmah. Dunia hiburan ini banyak pancaroba kerana hal didalam kain pun orang suka kipas

Reply

9 Nine June 1, 2011 at 6:53 am

suara dia lunak….sebelum nih dengar kata dia duk nyanyi kat tempat2 kenduri, tak tau betul ker tak….

Reply

10 nurul fatihah June 4, 2011 at 1:28 pm

salma the best and adk nk ckap ckit klu akak mai KEDAH akak tpOn adk psti adk akn ke tmpt akak wat shows?adk pown mnat nyanyian jugk tpi mk adk x bgi adk nyanyi,akak adik pown x bagi juga ttpi adk nak jadi macam akak .nnti adk bleh dpat duit banyak2 dan dpat bagi kat mak adk.

Reply

11 nurul fatihah June 4, 2011 at 10:10 pm

akak salma are beutiful girl ?suara akak 2 mmg mantap dan lunak nk ckap ckit nie wlau pown mak adk x bgi adik nyanyi tpi akak msti kna sokg adk jugk supya adk leh jdi mcm akak bla bsar nnti

Reply

12 Ali ridha June 4, 2011 at 11:08 pm

mana ada nak tengok Mentor ni.
dengar siapa menang cukup la.

Reply

13 Wan June 5, 2011 at 10:52 pm

salma janda hehe

Reply

14 Razlan June 6, 2011 at 5:42 pm

Selalu dengan mak ngan adik duk riuh dengan si salma ne

Reply

15 linda June 10, 2011 at 2:46 am

kak salma..! hai.. adk minat hbs ar dgr lgu k.slma.. mmg terbaeeekkk……!!!

Reply

16 shamizu June 10, 2011 at 3:42 am

Salma ada peluang pergi jauh. Vokal yang baik. Tak puas dengar

Reply

17 Kakak syurga June 11, 2011 at 8:57 am

ermmm..best lgu c salma nie….sedikit sbnyk ad persamaan ngan khidupan sy…xpelh mmg tol pon myb ad hikmah dlm khidupan yg telah tuhan beri untuk kite….good luck salma….

Reply

18 Puteri Balqis June 14, 2011 at 4:02 pm

Suaranya mmg sedap, album baru belum ada lagi…

Reply

19 juanita June 14, 2011 at 4:23 pm

Suara paling mantap abad ini :)

Reply

20 wazy June 15, 2011 at 9:30 pm

lagu dia ni pun best

Reply

21 Ladybird Merah June 28, 2011 at 1:52 pm

suara SALMA terbaikkkkk…

Reply

22 lotstockies June 29, 2011 at 12:38 am

boleh tahan jgk suaranya..terbaik punya..

Reply

23 tehah cun July 30, 2011 at 3:56 pm

kak salma nie mmg cntik le lps2 suara best pulk

Reply

24 jue rya December 30, 2011 at 2:48 pm

mmng btul puwn..:)

Reply

25 shereena January 6, 2012 at 5:09 pm

salma lagu permata in the best.rugi lau tak dengar

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

leaderboard denaihati Banner