Home >> Personal >> Menyambut Ulang Tahun Anak

Menyambut Ulang Tahun Anak

by Kulanzsalleh on July 20, 2012 · 17 comments

Ini peristiwa yang berlaku hari lepas. Agak terlambat sebenarnya untuk saya tulis entri ni disebabkan kesibukan minggu lepas. Tapi disebabkan saya sudah janji dengan anak-anak, kena jugalah terbitkan.

Lagipun nak elakkan daripada anak-anak kecik hati. Hari tu isteri saya ada hantar gambar dan nama di Nickelodeon Asia untuk segmen Birthday Buzz, tapi gambar dan nama anak-anak langsung tak muncul. Mungkin juga terlalu ramai yang hantar nama di sana jadi tak dapat disiarkan semua. Mujurlah ada juga blog ni yang boleh jadi alternatif tayang gambar birthday anak-anak.

Kek Hari Jadi

Pada 16 Julai, anak perempuan saya menyambut ulangtahun kelahiran yang ke-5. 17 Julai pula, ulangtahun anak sulung lelaki yang ke-9. Masuk kali ni dah 5 kali dua orang anak saya tu menyambut kelahiran serentak.

Ulang tahun kelahiran

Happy Birthday

Ucapan ulang tahun kelahiran untuk anak-anak; Jadilah anak-anak yang soleh yang mampu jadi harta peninggalan paling berharga kami. Semoga Allah swt melindungi kalian semua. Amin.


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.






Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

{ 17 comments… read them below or add one }

1 Anuar July 21, 2012 at 12:31 am

Tahniah di atas sambutan ulang tahun kelahiran anak-anak tuan blog.. Semoga anak-anak tuan akan menjadi anak yang soleh dan solehah..

Pada kesempatan ini saya ingin mengucapkan Selamat Berpuasa..

Saya memohon ampun dan maaf sekiranya terdapat kesalahan yang telah saya lakukan di sepanjang perkenalan kita di alam Cyber..

Terutamanya ketika saya meninggalkan komen yang menyinggung perasaan tuan..
Anuar recently posted..Selamat Menyambut Bulan Ramadhan 2012 | 1433H…My Profile

Reply

2 Kulanzsalleh July 21, 2012 at 1:24 pm

Terima kasih..
selamat menunaikan ibadah puasa..

Reply

3 tehr July 21, 2012 at 12:46 am

amin
moga2 sentiasa gembira bersama rahmat allah

satu catatan kenangan buat mereka bila besar nanti
tahniah untuk bro kulanz dan keluarga
tehr recently posted..Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Bagi Negeri Kelantan 1433/2012My Profile

Reply

4 Kulanzsalleh July 23, 2012 at 12:24 am

betul tu bro.. harap jadi kenangan bermakna buat diorang
terima kasih banyak2 juga

Reply

5 ProfHariz July 21, 2012 at 1:38 am

Semua sambut serentak ? Senang dan jimat.

Selamat menyambut ulang tahun kelahiran buat mereka. Semoga jadi anak yang baik. InsyaAllah
ProfHariz recently posted..Apa Ada Pada Ramadhan Yang KunantiMy Profile

Reply

6 Kulanzsalleh July 23, 2012 at 12:45 am

memang lagi mudah dan jimat :)

Reply

7 Mus July 23, 2012 at 5:22 pm
8 titan July 21, 2012 at 4:06 am

dah besar dah anak-anak ko yekk..
titan recently posted..Selamat hari raya 2012.My Profile

Reply

9 Kulanzsalleh July 23, 2012 at 1:19 am

dah besar-besar belaka :D

Reply

10 Orang Kampung July 21, 2012 at 4:06 am

Selamat Menyambut Ramadhan Dan Selamat Hari Lahir utk anak2 Tuan semoga Ramadhan ini kita semua mendapat keberkatan-Nya…InsyaAllah
Orang Kampung recently posted..Persediaan Menyambut RamadhanMy Profile

Reply

11 Jebeng Otai™ July 21, 2012 at 5:53 am

selamat hari jdik utk anak2 bro :)
Jebeng Otai™ recently posted..Pindah Komen Lama Admin Ke Akaun BaruMy Profile

Reply

12 Incik RestNrilekS July 21, 2012 at 4:36 pm

Salam Alaiyka.

Tahniah dapat sambut ulangtahun kelahiran anak. Tak pa, lambat pun tak pa. Janji raikan.

Owh tidak, nampak kek. Sungguh menyelerekan. Heheheee. Nak makan kek la buka nanti. Hehe. Cam budak budak
Incik RestNrilekS recently posted..Salam Ramadhan 1433My Profile

Reply

13 Mummy Akmar July 21, 2012 at 9:00 pm

Happy Birthday!!!!!!!!!!!!!
Mummy Akmar recently posted..Pengalaman Sebagai Ibu Tunggal Melahirkan Anak dan Berpantang di Bulan RamadhanMy Profile

Reply

14 Denaihati July 21, 2012 at 10:35 pm

Selamat hari lahir untuk anak2 bro semoga panjang umur. mesti meriah dgn 2 kek tu.
Denaihati recently posted..Waktu Imsak dan Berbuka Puasa Negeri-Negeri Seluruh Malaysia 2012My Profile

Reply

15 akubiomed July 21, 2012 at 11:21 pm

Selamat menyambut ulang tahun kelahiran kepada anak-anak bro Kulanz. Terpacar wajah kegembiraan apabila ada acara sambutan dan kek untuk mereka.
akubiomed recently posted..Giveways ke 2 Cik Tom rugi tak masukMy Profile

Reply

16 iAwani July 22, 2012 at 11:42 pm

menyambut kelahiran serentak? waa .. best tu! Cuma lain tarikh tidak apa, biar sambutannya sekali serentak. Lebih bermakna begitu :)
iAwani recently posted..Surface Vs iPad vs. Tablet AndroidMy Profile

Reply

17 Mus July 23, 2012 at 5:21 pm

selamat har lahir kepada anak-anak bro..
semoga menjadi orang yang berguna bila dewasa nanti
Mus recently posted..Tiket Penerbangan Menyaksikan Perlumbaan F1 Singapura Serendah RM49My Profile

Reply

Leave a Comment

Entri Terkini

Previous post:

Next post:

leaderboard denaihati Banner