Menyambut Ulang Tahun Anak

Ini peristiwa yang berlaku hari lepas. Agak terlambat sebenarnya untuk saya tulis entri ni disebabkan kesibukan minggu lepas. Tapi disebabkan saya sudah janji dengan anak-anak, kena jugalah terbitkan.

Lagipun nak elakkan daripada anak-anak kecik hati. Hari tu isteri saya ada hantar gambar dan nama di Nickelodeon Asia untuk segmen Birthday Buzz, tapi gambar dan nama anak-anak langsung tak muncul. Mungkin juga terlalu ramai yang hantar nama di sana jadi tak dapat disiarkan semua. Mujurlah ada juga blog ni yang boleh jadi alternatif tayang gambar birthday anak-anak.

Kek Hari Jadi

Pada 16 Julai, anak perempuan saya menyambut ulangtahun kelahiran yang ke-5. 17 Julai pula, ulangtahun anak sulung lelaki yang ke-9. Masuk kali ni dah 5 kali dua orang anak saya tu menyambut kelahiran serentak.

Ulang tahun kelahiran

Happy Birthday

Ucapan ulang tahun kelahiran untuk anak-anak; Jadilah anak-anak yang soleh yang mampu jadi harta peninggalan paling berharga kami. Semoga Allah swt melindungi kalian semua. Amin.

Please like & share:

Comments

 1. says

  Tahniah di atas sambutan ulang tahun kelahiran anak-anak tuan blog.. Semoga anak-anak tuan akan menjadi anak yang soleh dan solehah..

  Pada kesempatan ini saya ingin mengucapkan Selamat Berpuasa..

  Saya memohon ampun dan maaf sekiranya terdapat kesalahan yang telah saya lakukan di sepanjang perkenalan kita di alam Cyber..

  Terutamanya ketika saya meninggalkan komen yang menyinggung perasaan tuan..

 2. says

  amin
  moga2 sentiasa gembira bersama rahmat allah

  satu catatan kenangan buat mereka bila besar nanti
  tahniah untuk bro kulanz dan keluarga

 3. says

  Salam Alaiyka.

  Tahniah dapat sambut ulangtahun kelahiran anak. Tak pa, lambat pun tak pa. Janji raikan.

  Owh tidak, nampak kek. Sungguh menyelerekan. Heheheee. Nak makan kek la buka nanti. Hehe. Cam budak budak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>