Home >> Semasa >> Perodua S-Series Viva, Myvi and Alza

Perodua S-Series Viva, Myvi and Alza

by Kulanzsalleh on March 13, 2013 · 14 comments

Perusahaan Otomobil Kedua Sdn Bhd (Perodua) hari ini telahpun melancarkan model “S-Series” dengan tiga varian baru untuk Viva, Myvi dan Alza. Perodua S-Series merupakan kenderaan yang memiliki “nilai-untuk-wang”  ia menawarkan nilai jumlah keseluruhan pemilikan dengan ciri-ciri tambahan tanpa sebarang kos tambahan kepada pelanggan.

Produa S Series

Myvi 1.3 SE – Harga bermula RM 44,924.30
Produa S Series

Viva S-Series – Harga bermula RM 34,774.30
Produa S Series

Alza S-Series – Harga bermula RM 53,517.00
Produa S Series

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang harga dan spesifikasi lengkap bagi ketiga-tiga model “S-Series” ini, sila layari laman web Perodua.

Kredit gambar: Paultan


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.






Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

{ 14 comments… read them below or add one }

1 Anuar March 13, 2013 at 11:10 pm

Boleh tahan juga harga Viva S-Series dan Alza S-Series ni…

Reply

2 Juan March 14, 2013 at 12:07 am

menarik warna dia

Reply

3 hafizmd March 14, 2013 at 12:24 am

Ambe berkenan alza tu…harga mmg rasenye berbaloi…

Reply

4 Oneblogsocial March 14, 2013 at 6:55 am

Samalah dengan kami,ada niatan nak beli Alza

Reply

5 Ibu Mifzal Arsyad March 14, 2013 at 3:17 pm

warna merah mmg menarik..kalau ada duit teringin jgk..hehe

Reply

6 akubiomed March 14, 2013 at 3:48 pm

Sekarang sudah keperluan untuk mendapatkan MPV. Keluarga semakin membesar. :-)

Reply

7 Hazmin Hamudin March 14, 2013 at 4:08 pm

Kurang sedikit daripada harga asal… Menarik jugak ni..

Reply

8 onlajer March 14, 2013 at 5:08 pm

warna dia jer dah menarik perhatian

Reply

9 Datin Tyka March 14, 2013 at 11:21 pm

cantik juga ye. insyaAllah dengan rezeki diberi nanti, memang niat nak beli kereta. cuma masih belum dapat pekerjaan lagi.

Reply

10 aaron aidid March 15, 2013 at 8:23 am

ambe pun nk satu…

Reply

11 TehR March 15, 2013 at 10:37 am

‘s’ tu bermaksud save ke, bro?
tetiba aku teringatkan servis ‘s’ ciptaan misbun

Reply

12 titan March 16, 2013 at 2:24 am

rajin skodeng paul tan rupanya..

Reply

13 as_syr March 17, 2013 at 9:52 am

Tambahan biasa jer..xda benda sngat la

Reply

14 Mus March 18, 2013 at 11:40 pm

berkenan dengan alza tu

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post:


leaderboard denaihati Banner