Home >> Semasa >> Rakaman Video Seks 2 Kanak-kanak Bikin Panas!

Rakaman Video Seks 2 Kanak-kanak Bikin Panas!

by Kulanzsalleh on December 16, 2010

Saya minta maaf kerana turut menjadi salah seorang penyebar berita panas, rakaman video seks menggunakan telefon bimbit sepasang kanak-kanak yang dipercayai adik-beradik. Bukan berniat untuk menyebar perkara-perkara tidak baik dan menambah keaiban mereka yang terlibat, tapi sekadar meluahkan rasa hati yang semakin bimbang setiap kali mengetahui berita seperti ini.

Jika anda sendiri, bagaimana perasaan anda apabila mengetahui pasangan terbabit masih terlalu muda. Kalau mengikut berita yang saya baca, budak lelaki terbabit dipercayai berusia antara 11 – 12 tahun manakala pasangan perempuan antara 13 – 14 tahun serta mempunyai pertalian keluarga. Maknanya, mereka bukan sahaja melakukan seks luar nikah, tetapi juga melakukan ketika usia masih mentah dan melakukan perlakuan sumbang muhrim.

Bagaimanapun adalah tidak wajar juga menyalahkan 100% kanak-kanak yang melakukan aksi lucah terbabit. Kita sedia maklum bagaimana pemikiran kanak-kanak. Mereka belum melalui semua peringkat kematangan dan sebab itu kadang mereka terlalu naif dan terdorong melakukan perkara-perkara di luar batasan.

Tambahan pula, kalau berdasarkan paparan video terbabit, aksi berahi mereka dirakam dari pelbagai sudut dipercayai dalam bilik hotel atau motel berdasarkan katil dan keadaan sekitar. Bermakna pihak ketiga yang berperanan merakamkan video berkenaan dan berkemungkinan mereka itulah dalang yang telah meracuni fikiran kanak-kanak berkenaan.

Gambar video seks 2 beradik

Gambar diambil daripada rakaman video seks yang melibatkan pasangan kanak-kanak yang dikatakan adik-beradik. Rujuk sumber gambar di bawah.

Semoga pihak terbabit dapat menyelesaikan kes ini dan mereka yang bersalah, termasuk yang terlibat sebagai orang ketiga dalam mengarahkan perbuatan, merakam serta menyebar video berkenaan diambil tindakan sewajarnya  kerana ia melibatkan kesalahan menyalahgunakan kanak-kanak.

Sumber


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.


Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

Leave a Comment

Previous post:

Next post:


leaderboard denaihati Banner