Home >>

pelacur

Rakaman Video Aksi Seks Pemimpin Politik

21.03.2011 Semasa

Waktu rehat tengahari tadi saya sempat membaca berita online yang ditulis dengan tajuk: Top opposition politician caught on sex video. Antara kandungan berita menyebut: “A top opposition politician has apparently been caught on video having sex with an unknown woman. And an unidentified group is demanding that he steps down within the week if he […]

25 comments Read the full article →

Mansuh Yuran Pengajian untuk Elak Perbuatan Tidak Bermoral Pelajar IPT

04.12.2010 Semasa

Sudah lama entri ini disimpan rapi dalam draf. Tidak sempat menghabiskan susunan ayat disebabkan banyak kekangan yang adakalanya tidak dapat dielakkan. Hari ini, secara kebetulan ada kelapangan menelusuri dunia maya, maka kesempatan saya gunakan untuk membaca akhbar online yang beberapa hari ditinggalkan. Selain daripada kisah Siti Aishah saman Uncle Seekers, satu lagi berita yang juga […]

56 comments Read the full article →

Larangan Menaiki Kenderaan Berlainan Jantina

17.08.2010 Nasional

Petang tadi, saya sempat juga membaca satu berita yang menarik untuk dikongsikan. Institut Pendidikan Guru (IPG) Tengku Ampuan Afzan di Kuala Lipis, Pahang telah menguatkuasakan peraturan; Menaiki kenderaan secara “berdua-duaan” di antara pelatih yang berlainan jantina adalah satu kesalahan jika dilakukan di IPG berkenaan. Menurut Pengarahnya IPG berkenaan, Datuk Mazlan Mohamad, satu memo telahpun diedarkan […]

65 comments Read the full article →

Urut Guna Payudara, Ada Sesiapa Pernah Rasa?

15.07.2010 Semasa

Tajuk pun dah straight to the point, jadi tak ada lagi isi tersirat kali ni. Memang nak cerita pasal urut dengan payudara ni. Tapi sebelum tu, ada sesiapa yang tak tahu apa tu payudara? Kalau tak tahu, rajin-rajinlah google. Penting tu tahu maksudnya. Kalau tak tahu, nanti susah nak jelaskan. Point pertama, pasal berurut. Saya […]

85 comments Read the full article →

leaderboard denaihati Banner