Urut Guna Payudara, Ada Sesiapa Pernah Rasa?

Tajuk pun dah straight to the point, jadi tak ada lagi isi tersirat kali ni. Memang nak cerita pasal urut dengan payudara ni. Tapi sebelum tu, ada sesiapa yang tak tahu apa tu payudara? Kalau tak tahu, rajin-rajinlah google. Penting tu tahu maksudnya. Kalau tak tahu, nanti susah nak jelaskan.

Point pertama, pasal berurut.
Saya sebenarnya tak suka berurut-urut ni. Bukan sebab tak bagus, cuma badan tak tahan geli. Tapi sekali-sekala berurut tu memanglah pernah juga, terutama refleksologi. Jemput seseorang yang pandai buat refleksologi datang ke rumah. Jadi berurut buat di rumah. Kadang urut juga di pusat refleksologi terutamaya masa tunggu servis/repair kereta. Dan selalunya ditemani isteri. Tak pernah datang sendiri.

Point kedua, pelacur.
Cerita pasal pelacur, rasanya semua pun tahu istilah tu untuk siapa. Sekarang ni dalam negara ni pun berlambak pelacur dari dalam atau luar negara. Saya tak kenal sangat pun ciri-ciri pelacur ni. Tapi tahulah sedikit pasal latar belakang mereka sebab selalu jugalah baca di berita atau tengok tv. Paling tidak, baca-baca di blog Mazidul Akmal Sidek tu. Banyak kes-kes pelacur diceritakan dekat blog dia.

Point ketiga, pusat refleksologi dan payudara.
Kegiatan pelacuran di rumah urut bukan perkara baru. Memang dah lama pun berlaku di negara ni. Tapi sejak akhir-akhir ni macam perkara tu semakin berleluasa pula. Ni pusat refleksologi pun dah sediakan perkhidmatan urut batin guna payudara. Berkesankah itu untuk penyembuhan. Ada sesiapa pernah rasa?

Sampaikan kita yang kadangkala perlu sangat datang ke pusat refleksologi untuk tujuan kesihatan jadi takut nak masuk tempat tu. Asal masuk, dilabel nak rasa urut guna payudara atau langgan pelacur pula… aiseyy.. Angkara siapa? Angkara seseorang yang mahu dapatkan kekayaan sekelip mata. Apa nak panggil orang macam ni? Gara-gara 2-3 orang, pihak lain pun terlibat sama. Mungkin tindakan lebih berat patut dikenakan ke atas orang yang buka pusat urut macam ni. Bukan setakat denda, hukum gantung pun bagus juga.

Jadi, sebagai mengingati diri sendiri. Kes berurut ni, jika dilakukan dengan betul, memang boleh mencegah dan mengubati pelbagai penyakit. Tapi lain pula ceritanya kalau urut guna payudara, itu memang mengundang penyakit!

p/s: Gambar pinjam dari kosmo online. Berita mengenainya juga ada di sana.

Please like & share:

Comments

  1. apiih says

    urut tu mmg baik la,tp aku jarang berurut..nak2 urut ngan payudara..ahahaha..LOL..xbaik urut dgn payudara yg bkn muhrim..hahahahahahahaha

  2. ishak says

    urut guna payudara ? bunyi macam best her hehehe…tapi diorang menawarkan service lain dari yang lain…

  3. etomyam says

    saya memang jarang benar berurut, tak silap baru 2 kali je kot sepanjang hidup ni, tu pun dengan tukarng urut lelaki hehehe
    ..pagi ni tergelak sorang-sorang tengok kartun pasal urut payu dara ni dalam akhbar kosmo hahaha

        • kulanz says

          aku last urut refleksologi tahun lepas.. itupun isteri yang suruh.. kononnya utk kesihatan.. dah kena suruh, buat je lah… hehe

  4. says

    Berurut ni salah satu alternatif perubatan, tapi ramai yang salah guna premis/lesen pula. Kasihan orang yang betul2 berikan perkhidmatan yang jujur, terpalit juga kesannya.

    • kulanz says

      Betul tu, yang tak salah turut jadi mangsa, premis diserbu, pelanggan dilabel tak baik.. semuanya gara2 orang yg tak bertanggungjawab

  5. says

    wah bestnya kalau dapat urut gitu.. ahaks..
    x pernah rasa..

    nak tutup pun.. memang benda ni dah berluasa pun.. rasa kat tempat kita tak duga pun dah mungkin ada…

    pihak berkuasa patut lebih alert pasal hal ni.. rasa ada kat negeri sembilan.. siap leh sound… tak yah risau polis xde kacau ini tempat… ahaks.. ni nak cakap polis pun dah kauntim baiknya..

    bukan leh wat pe pun.. ni dah kira servis batin dah nie.. so nak masuk tu pk2 la dosa pahala… urut berlainan jantina pun dah haram.. kalau nak urut cari laki yg urut.. pompuan plak cari pompuan urut..

    so dah besar2 ni bleh pk masak2 hukum halal haram erk..

    • kulanz says

      benda macam tu orang tak fikir halal haram dah.. si taukey tau nak untung, tukang urut nak cari makan, pelanggan nak cari kepuasan, pihak berkuasa?? bukan nak menuduh, kadang buat tak tau.. lagi menyedihkan kalau ada di antara mereka bersubahat..

  6. says

    belum pernah cuba teknik urut menggunakan payudara ni pada pasangan lagi,cuma urut untuk banyakkan air susu je sekarang. :P

    p/s lanz sudah baca email ka?

  7. says

    urut pakai tapak tangan la best, ni nak urut pakai payudara. pelik2.. semua tu untuk nafsu je. lepas tak tahan boleh la amek pekej sekali.. tau sangat.

    tak pernah masuk tempat urut, tak pernah kena urut,tapi call taukey yang bagi khidmat urut aku pernah. hahaha :P

  8. lazaac says

    wah bagus ni… dengar2 kat Ras Ma Tazz ada ngan kat Cocoon.. betul ker bro..? nak try la masuk sekali.. (hehe, nak puasa dah..)

  9. says

    haah, betul gak tu. kang cakap nk dtg berurut, org ingat nk langgan GRO pulak. adeh.

    apa2pun, aku pun tak pernah berurut kt pusat refleksologi. :)

    • kulanz says

      itulah masalah paling utama..
      try lah bro sekali-sekala, tapi kena pilih tempat yg tak ada servis macam tu..

  10. says

    selalu nak berurut balik kg, berurut dgn mak bidan.. mmg selamat.. tapi duduk kl ni lau tak kenal, mmg susah nak cari org berurut..

    kebanyakan nya berurut utk duit, itu la yg jadi kes di atas tu..(malu nak sebut)… tapi sendiri mau ingat la dosa pahala kan..

    • kulanz says

      betul tu.. sekarang ni bukan lagi urut utk kesihatan.. tapi urut untuk benda lain.. dah tak ingat dosa pahal kalau bab-bab keseronokan ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>