Home >> Semasa >> Urut Guna Payudara, Ada Sesiapa Pernah Rasa?

Urut Guna Payudara, Ada Sesiapa Pernah Rasa?

by Kulanzsalleh on July 15, 2010 · 85 comments

Tajuk pun dah straight to the point, jadi tak ada lagi isi tersirat kali ni. Memang nak cerita pasal urut dengan payudara ni. Tapi sebelum tu, ada sesiapa yang tak tahu apa tu payudara? Kalau tak tahu, rajin-rajinlah google. Penting tu tahu maksudnya. Kalau tak tahu, nanti susah nak jelaskan.

Point pertama, pasal berurut.
Saya sebenarnya tak suka berurut-urut ni. Bukan sebab tak bagus, cuma badan tak tahan geli. Tapi sekali-sekala berurut tu memanglah pernah juga, terutama refleksologi. Jemput seseorang yang pandai buat refleksologi datang ke rumah. Jadi berurut buat di rumah. Kadang urut juga di pusat refleksologi terutamaya masa tunggu servis/repair kereta. Dan selalunya ditemani isteri. Tak pernah datang sendiri.

Point kedua, pelacur.
Cerita pasal pelacur, rasanya semua pun tahu istilah tu untuk siapa. Sekarang ni dalam negara ni pun berlambak pelacur dari dalam atau luar negara. Saya tak kenal sangat pun ciri-ciri pelacur ni. Tapi tahulah sedikit pasal latar belakang mereka sebab selalu jugalah baca di berita atau tengok tv. Paling tidak, baca-baca di blog Mazidul Akmal Sidek tu. Banyak kes-kes pelacur diceritakan dekat blog dia.

Point ketiga, pusat refleksologi dan payudara.
Kegiatan pelacuran di rumah urut bukan perkara baru. Memang dah lama pun berlaku di negara ni. Tapi sejak akhir-akhir ni macam perkara tu semakin berleluasa pula. Ni pusat refleksologi pun dah sediakan perkhidmatan urut batin guna payudara. Berkesankah itu untuk penyembuhan. Ada sesiapa pernah rasa?

Sampaikan kita yang kadangkala perlu sangat datang ke pusat refleksologi untuk tujuan kesihatan jadi takut nak masuk tempat tu. Asal masuk, dilabel nak rasa urut guna payudara atau langgan pelacur pula… aiseyy.. Angkara siapa? Angkara seseorang yang mahu dapatkan kekayaan sekelip mata. Apa nak panggil orang macam ni? Gara-gara 2-3 orang, pihak lain pun terlibat sama. Mungkin tindakan lebih berat patut dikenakan ke atas orang yang buka pusat urut macam ni. Bukan setakat denda, hukum gantung pun bagus juga.

Jadi, sebagai mengingati diri sendiri. Kes berurut ni, jika dilakukan dengan betul, memang boleh mencegah dan mengubati pelbagai penyakit. Tapi lain pula ceritanya kalau urut guna payudara, itu memang mengundang penyakit!

p/s: Gambar pinjam dari kosmo online. Berita mengenainya juga ada di sana.


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.






Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

{ 85 comments… read them below or add one }

1 apiih July 15, 2010 at 3:40 am

urut tu mmg baik la,tp aku jarang berurut..nak2 urut ngan payudara..ahahaha..LOL..xbaik urut dgn payudara yg bkn muhrim..hahahahahahahaha

Reply

2 kulanz July 15, 2010 at 10:50 pm

tak terbayang lagilah bro macam mana urut guna payudara tu, :D

Reply

3 jawatan kosong July 18, 2010 at 10:19 pm

hmm macam mana ya rasanya…:D

Reply

4 donnyien August 1, 2010 at 6:45 pm

rasa oren.. :)

Reply

5 ishak July 15, 2010 at 8:50 am

urut guna payudara ? bunyi macam best her hehehe…tapi diorang menawarkan service lain dari yang lain…

Reply

6 kulanz July 15, 2010 at 10:52 pm

bunyi macam best bro.. tapi kalau ditangkap jadi tak best, hehe

Reply

7 etomyam July 15, 2010 at 9:24 am

saya memang jarang benar berurut, tak silap baru 2 kali je kot sepanjang hidup ni, tu pun dengan tukarng urut lelaki hehehe
..pagi ni tergelak sorang-sorang tengok kartun pasal urut payu dara ni dalam akhbar kosmo hahaha

Reply

8 kulanz July 15, 2010 at 10:54 pm

samalah bro.. aku pun jarang juga.. paling2 buat refleksologi tu pun dengan lelaki juga

Reply

9 etomyam July 17, 2010 at 12:06 pm

seingat saya last sekali urut tahun 2001, sebelum kahwin, tu pun pasal member2 yang dok rekomen hahaha

Reply

10 kulanz July 18, 2010 at 1:12 pm

aku last urut refleksologi tahun lepas.. itupun isteri yang suruh.. kononnya utk kesihatan.. dah kena suruh, buat je lah… hehe

Reply

11 ST July 15, 2010 at 9:58 am

Berurut ni salah satu alternatif perubatan, tapi ramai yang salah guna premis/lesen pula. Kasihan orang yang betul2 berikan perkhidmatan yang jujur, terpalit juga kesannya.

Reply

12 kulanz July 15, 2010 at 10:57 pm

Betul tu, yang tak salah turut jadi mangsa, premis diserbu, pelanggan dilabel tak baik.. semuanya gara2 orang yg tak bertanggungjawab

Reply

13 ataicha July 15, 2010 at 10:36 am

wah bestnya kalau dapat urut gitu.. ahaks..
x pernah rasa..

nak tutup pun.. memang benda ni dah berluasa pun.. rasa kat tempat kita tak duga pun dah mungkin ada…

pihak berkuasa patut lebih alert pasal hal ni.. rasa ada kat negeri sembilan.. siap leh sound… tak yah risau polis xde kacau ini tempat… ahaks.. ni nak cakap polis pun dah kauntim baiknya..

bukan leh wat pe pun.. ni dah kira servis batin dah nie.. so nak masuk tu pk2 la dosa pahala… urut berlainan jantina pun dah haram.. kalau nak urut cari laki yg urut.. pompuan plak cari pompuan urut..

so dah besar2 ni bleh pk masak2 hukum halal haram erk..

Reply

14 kulanz July 15, 2010 at 11:02 pm

benda macam tu orang tak fikir halal haram dah.. si taukey tau nak untung, tukang urut nak cari makan, pelanggan nak cari kepuasan, pihak berkuasa?? bukan nak menuduh, kadang buat tak tau.. lagi menyedihkan kalau ada di antara mereka bersubahat..

Reply

15 syahrilhafiz July 15, 2010 at 10:58 am

urut guna payudara…
macam pelik je bunyinya..
best ke??kihkih

Reply

16 kulanz July 15, 2010 at 11:11 pm

pelik tapi benar..
tak pernah cuba lagi.. tak tau macam mana rasanya.. :D

Reply

17 nazra July 15, 2010 at 12:09 pm

berurut tu bagus tp kalau berurut guna payudara, tu dah jd kes lain. special FBI case tu :P

Reply

18 kulanz July 15, 2010 at 11:33 pm

ntahlah, macam-macam idea orang sekarang ni nak dapatkan duit.. sampai ada plk urut pakai payudara :D

Reply

19 etomyam July 17, 2010 at 12:07 pm

lepas nanti kot2 ada pulak bidang baru breastology ngehehe :D

Reply

20 kulanz July 18, 2010 at 1:13 pm

haha.. bagus juga tu nama dia, komersial ckit..

Reply

21 cikmin July 15, 2010 at 12:17 pm

belum pernah cuba teknik urut menggunakan payudara ni pada pasangan lagi,cuma urut untuk banyakkan air susu je sekarang. :P

p/s lanz sudah baca email ka?

Reply

22 kulanz July 15, 2010 at 11:34 pm

akupun tak pernah lagi minta urut camtu.. adesss..

email pwd tu dah baca.. :)

Reply

23 wazy July 15, 2010 at 12:22 pm

Memang amcam-macam ragam sekarang ni,tatau la apa nak jadi,urut pun dah guna payudara,isk isk isk

Reply

24 kulanz July 15, 2010 at 11:59 pm

urut pakai payudara, pastu kata yang tu urut batin.. tak menyihatkan.. dapat penyakit adalah..

Reply

25 tehr July 15, 2010 at 2:02 pm

aku pernah berurut
kadang2 tukang urut guna tapak kaki lagi

urut guna payudara ni nak rasa apa?

Reply

26 kulanz July 16, 2010 at 12:00 am

macam2 rasa agaknya urut pakai payudara tu..

Reply

27 velasrizal July 15, 2010 at 3:31 pm

urut ni utk naikkan berahi je..

Ben Nyah Pesaing Ben Ashaari ?

Reply

28 ishak July 15, 2010 at 9:38 pm

untuk naik semangat time bini masih pantang ehehheheeh

Reply

29 kulanz July 16, 2010 at 12:02 am

haha, mungkin juga tu bro..

Reply

30 kulanz July 15, 2010 at 10:54 pm

@velasrizal, Memang tu lah tujuannya

Reply

31 Kujie July 15, 2010 at 4:42 pm

macam -macam istilah, lucu pun ada

Reply

32 kulanz July 15, 2010 at 10:58 pm

betul tu kak jie, kadang tak boleh diterima dek akal..

Reply

33 zik July 15, 2010 at 4:56 pm

lain macam je bunyinya urut guna “tue”….mesti confirm ramai yang langgannya..

Reply

34 kulanz July 15, 2010 at 10:59 pm

memang confirm ramai pelanggan kalau khidmat macam tu..

Reply

35 eQuRlz July 15, 2010 at 6:10 pm

kawin je la senang..leh dpt urut tu tiap2 ari..hakhak..free lak tu..ops!!

Reply

36 kulanz July 15, 2010 at 11:03 pm

kalau yang kawin tu buat urut macam tu tak kisahlah, sendiri mau ingat.. :D

Reply

37 Luth Textile July 15, 2010 at 6:29 pm

urut pakai tapak tangan la best, ni nak urut pakai payudara. pelik2.. semua tu untuk nafsu je. lepas tak tahan boleh la amek pekej sekali.. tau sangat.

tak pernah masuk tempat urut, tak pernah kena urut,tapi call taukey yang bagi khidmat urut aku pernah. hahaha :P

Reply

38 ishak July 15, 2010 at 9:40 pm

urut pakai kucing lagi best..nanti dia cakar-cakar… eheheh

Reply

39 kulanz July 15, 2010 at 11:08 pm

haha, urut pakai cakar kucing tu bukan tambah baik.. tambah seksa tu bro.. haha

Reply

40 Affan July 18, 2010 at 5:26 am

haha. itu ganas sgt bro.

Reply

41 kulanz July 15, 2010 at 11:08 pm

urut pakai tangan memang best.. baru terasa kesan.. ni urut guna payudara, ntah apa kesan lah tu..
aku pernah juga kena urut.. tapi lelaki juga.. call taukey urut tak pernah plk :D

Reply

42 mrnamie July 15, 2010 at 7:29 pm

haha.. entry kita hampir sama la..

Reply

43 kulanz July 15, 2010 at 11:09 pm

iya? hehe.. bagus juga tu.. biar ramai lagi pembaca sedar, :)

Reply

44 ain July 15, 2010 at 9:47 pm

salam bro kulanz,

jemput singgah blog ain untuk membantu sahabat kita lya….

thank you…

Reply

45 kulanz July 15, 2010 at 11:10 pm

Salam Ain,
dah publish entri pasal tu.. moga dapat membantu..
makasih juga inform pasal tu..

Reply

46 Amir July 15, 2010 at 10:00 pm

berurut kat tempat2 yg elok la.. orang xde la curiga nti…

Reply

47 suri July 16, 2010 at 12:18 am

huhu..ayat tak menahan sungguh bro amir nie

Reply

48 kulanz July 16, 2010 at 1:22 am

@Amir, betul tu bro.. tapi kalau yang tak paham, diorang tetap akan label rumah urut tu tempat yang tak baik..

Reply

49 bujang3 July 15, 2010 at 10:20 pm

Salam kenal!!!
Kalau dah urut guna payu dara, lain pulak yang jadi nanti…

Reply

50 kulanz July 16, 2010 at 12:02 am

salam kenal,
memang confirm lain yang akan terjadi..

Reply

51 kulanz July 16, 2010 at 12:03 am

aku tak pernah lagi urut dengan apek.. amoi pun tak pernah juga.. :D

Reply

52 suri July 16, 2010 at 12:20 am

oh tidak baik den porah santan kelapa ada gak hasilnya..hehehe

Reply

53 kulanz July 16, 2010 at 1:22 am

hehe, betul juga tu :D

Reply

54 ashraf's Blog July 16, 2010 at 4:18 am

kalau ada bini, suruh bini urut boleh tahu mcm mana rasanya..boleh jawapan cam tu…hahaha

Reply

55 Affan July 18, 2010 at 5:24 am

betul gak tu kan. mintak tlg isteri lagi best kot.

Reply

56 kulanz July 19, 2010 at 10:07 pm

aku ada bini bro.. tapi tak pernah kena urut macam tu.. haha

Reply

57 lazaac July 16, 2010 at 10:57 am

wah bagus ni… dengar2 kat Ras Ma Tazz ada ngan kat Cocoon.. betul ker bro..? nak try la masuk sekali.. (hehe, nak puasa dah..)

Reply

58 kulanz July 18, 2010 at 1:26 pm

haha.. adakah bro?..
aku tak pernah masuk dua2 tu, tapi tau juga tempatnya.. nak tengok2 jugalah kalau macam tu.. :D

Reply

59 lazaac July 18, 2010 at 1:50 pm

huhu, jom.. mlm baru buka kan.. :)

Reply

60 kulanz July 19, 2010 at 10:09 pm

haha.. bole tu sekali-sekala..
Cocoon buka siang juga tu.. :D

Reply

61 Mus July 16, 2010 at 6:06 pm

lebih baik urut di gaya street.. dapat tolong org buta..

Reply

62 Affan July 18, 2010 at 5:32 am

kat mana tu? huhu.
takpernah dgr lah pulak
hehe

Reply

63 kulanz July 18, 2010 at 1:29 pm

Kota Kinabalu bro..

Reply

64 kulanz July 18, 2010 at 1:28 pm

@Mus, tu pun bagus juga, tapi jarang dapat pegi gaya street tu.. car park selalu penuh..

Reply

65 haru July 16, 2010 at 6:27 pm

perrghhhh! terbaek..den nak toraii gak..hoho

Reply

66 kulanz July 18, 2010 at 1:31 pm

try, boleh tu.. asal jangan masuk paper sudah, hehe

Reply

67 samdaddycool July 17, 2010 at 12:58 am

uishhh … sungguh mengujakan nama istilah urut tu. pasti ramai jantan kabaret nak cuba try test..

Reply

68 kulanz July 18, 2010 at 1:31 pm

memang ramai yang tak lepas peluang tu, hehe

Reply

69 serol July 17, 2010 at 3:18 am

tak yah tau..nanti tak pasal2 masuk paper..hehe

Reply

70 Affan July 18, 2010 at 5:30 am

hehe. betul tu, aku setuju. kalau nak tau, kena test dulu. haa, tu yg susah tu. kang lain pulak jadinya

Reply

71 serol July 17, 2010 at 3:20 am

takut nak masuk rumah urut refleksiologi, takut tersilap masuk. padahal kita nk lebih sihat, bukan buat gejala tak sihat..:D

Reply

72 Affan July 18, 2010 at 5:22 am

betul, kang tak pasal2 kena fitnah. hehe

Reply

73 kulanz July 18, 2010 at 1:33 pm

tu lah masalahnya bro, selain daripada takut salah masuk, taku dilabel yg tak baik juga.. sbb bagi yang tak tahu sangat, diorang akan pikir yg semua rumah urut ada khidmat xxx tu..

Reply

74 Azuan July 17, 2010 at 7:49 pm

Hahaha.. lain macam jer ni bro.. kalu yg dah kawin tu, ok lah gak.. hehe

Reply

75 kulanz July 18, 2010 at 1:34 pm

hehe, tu lah bro, kalau yg dah kahwin, lainlah cerita, tapi ni urut camtu untuk dapat keuntungan, aiseyyy..

Reply

76 Azuan July 18, 2010 at 2:15 pm

Hahaha.. mmg nak untung tu.. ibarat ada udang disebalik mee.. :)

Reply

77 Affan July 18, 2010 at 5:20 am

haah, betul gak tu. kang cakap nk dtg berurut, org ingat nk langgan GRO pulak. adeh.

apa2pun, aku pun tak pernah berurut kt pusat refleksologi. :)

Reply

78 kulanz July 18, 2010 at 1:35 pm

itulah masalah paling utama..
try lah bro sekali-sekala, tapi kena pilih tempat yg tak ada servis macam tu..

Reply

79 suri July 19, 2010 at 10:42 am

salam..
rasa nak je sula orang-2 begin dan yang seangkatan degannya..

patutlah dunia ni makin pansa semacamn jer..huhu..

Reply

80 kulanz July 19, 2010 at 10:10 pm

nasib baik aku tak terlibat.. selamat dari kena sula.. hehe

Reply

81 fiezaradzi July 19, 2010 at 4:09 pm

selalu nak berurut balik kg, berurut dgn mak bidan.. mmg selamat.. tapi duduk kl ni lau tak kenal, mmg susah nak cari org berurut..

kebanyakan nya berurut utk duit, itu la yg jadi kes di atas tu..(malu nak sebut)… tapi sendiri mau ingat la dosa pahala kan..

Reply

82 kulanz July 19, 2010 at 10:12 pm

betul tu.. sekarang ni bukan lagi urut utk kesihatan.. tapi urut untuk benda lain.. dah tak ingat dosa pahal kalau bab-bab keseronokan ni..

Reply

83 kulanz July 19, 2010 at 10:10 pm

memang special.. tapi kalau tertangkap, terpaksa lari lintang pukang tu, hehe

Reply

84 iklan percuma July 30, 2010 at 11:14 pm

dah banyak da rumah2 urut yg macm nie skang…

selagi diorg nye kapala x d’tgkap, slg 2 la bnde nie akan jadi balik…yg pompuan2 yg buat kje nie pon mgkin ade s’tgh dari diorg yg d’tipu…

so, ingat2 la kepada mak bapak yang ada anak p’rmpuan, jaga2 cket anak anda…dunia skg smkn mncabar..byk bnde x d’duga boleh b’laku…

http://papankenyataan.com/agen-jualan-bskut-raya-diperlukan/

Reply

85 ray ban August 11, 2010 at 3:29 pm

sesadap didengar tajuk entri bos =)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post:


leaderboard denaihati Banner