Home >> Semasa >> Urut Guna Payudara, Ada Sesiapa Pernah Rasa?

Urut Guna Payudara, Ada Sesiapa Pernah Rasa?

by Kulanzsalleh on July 15, 2010

Tajuk pun dah straight to the point, jadi tak ada lagi isi tersirat kali ni. Memang nak cerita pasal urut dengan payudara ni. Tapi sebelum tu, ada sesiapa yang tak tahu apa tu payudara? Kalau tak tahu, rajin-rajinlah google. Penting tu tahu maksudnya. Kalau tak tahu, nanti susah nak jelaskan.

Point pertama, pasal berurut.
Saya sebenarnya tak suka berurut-urut ni. Bukan sebab tak bagus, cuma badan tak tahan geli. Tapi sekali-sekala berurut tu memanglah pernah juga, terutama refleksologi. Jemput seseorang yang pandai buat refleksologi datang ke rumah. Jadi berurut buat di rumah. Kadang urut juga di pusat refleksologi terutamaya masa tunggu servis/repair kereta. Dan selalunya ditemani isteri. Tak pernah datang sendiri.

Point kedua, pelacur.
Cerita pasal pelacur, rasanya semua pun tahu istilah tu untuk siapa. Sekarang ni dalam negara ni pun berlambak pelacur dari dalam atau luar negara. Saya tak kenal sangat pun ciri-ciri pelacur ni. Tapi tahulah sedikit pasal latar belakang mereka sebab selalu jugalah baca di berita atau tengok tv. Paling tidak, baca-baca di blog Mazidul Akmal Sidek tu. Banyak kes-kes pelacur diceritakan dekat blog dia.

Point ketiga, pusat refleksologi dan payudara.
Kegiatan pelacuran di rumah urut bukan perkara baru. Memang dah lama pun berlaku di negara ni. Tapi sejak akhir-akhir ni macam perkara tu semakin berleluasa pula. Ni pusat refleksologi pun dah sediakan perkhidmatan urut batin guna payudara. Berkesankah itu untuk penyembuhan. Ada sesiapa pernah rasa?

Sampaikan kita yang kadangkala perlu sangat datang ke pusat refleksologi untuk tujuan kesihatan jadi takut nak masuk tempat tu. Asal masuk, dilabel nak rasa urut guna payudara atau langgan pelacur pula… aiseyy.. Angkara siapa? Angkara seseorang yang mahu dapatkan kekayaan sekelip mata. Apa nak panggil orang macam ni? Gara-gara 2-3 orang, pihak lain pun terlibat sama. Mungkin tindakan lebih berat patut dikenakan ke atas orang yang buka pusat urut macam ni. Bukan setakat denda, hukum gantung pun bagus juga.

Jadi, sebagai mengingati diri sendiri. Kes berurut ni, jika dilakukan dengan betul, memang boleh mencegah dan mengubati pelbagai penyakit. Tapi lain pula ceritanya kalau urut guna payudara, itu memang mengundang penyakit!

p/s: Gambar pinjam dari kosmo online. Berita mengenainya juga ada di sana.


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.






Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

Leave a Comment

Previous post:

Next post:


leaderboard denaihati Banner