Home >> Semasa >> Wordless Wednesday: Buka Mata Buka Hati

Wordless Wednesday: Buka Mata Buka Hati

by Kulanzsalleh on March 28, 2012 · 18 comments

Berita:
Pemandu bas wanita dituduh rempuh polis

Video:

Kredit: Berita Harian, VideoMaker811


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.






Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

{ 18 comments… read them below or add one }

1 anif March 28, 2012 at 9:21 am

Entah apa yang dikejarnya… Sedih dengan kejadian tu.
anif recently posted..Version 2.0 – Wordless Wednesday #32My Profile

Reply

2 kulanz March 28, 2012 at 11:29 am

Memang laju dia pandu… Entahlah kalau ada masalah teknikal

Reply

3 azmanisma March 28, 2012 at 10:14 am

Susah nak ckp sikap pemandu msia nih.
azmanisma recently posted..Wordless Wednesday # Take Note Lelaki Kacak!My Profile

Reply

4 kulanz March 28, 2012 at 11:30 am

Entahlah… Memang susah nak cakap

Reply

5 suri March 28, 2012 at 12:25 pm

erk sekali langgar je dh meninggal…Allah…

Reply

6 kulanz March 30, 2012 at 12:38 am

langgar tu penyebab saja.. dah sampai ajal

Reply

7 suri March 28, 2012 at 12:26 pm

klu cuai inilah jadinya…mana letak mata..fokus atas jalan raya…

Reply

8 kulanz March 30, 2012 at 12:39 am

betul tu.. fokus memang penting

Reply

9 tehr March 28, 2012 at 7:00 pm

malang dan kemalangan boleh berlaku di mana2
harap2 bukan kerana kecuaian manusia
tehr recently posted..Separuh Akhir Piala FA 2012My Profile

Reply

10 kulanz March 30, 2012 at 12:37 am

kecuaian manusia tu yang sangat dikesali

Reply

11 titan March 29, 2012 at 2:10 am

dia sakit perut kot. haha..
titan recently posted..Disebalik kekacakan WootMedia..My Profile

Reply

12 kulanz March 30, 2012 at 12:36 am

yang ni aku tak berani komen, hehehe

Reply

13 Mus April 3, 2012 at 6:41 am

sakit perut, tahan kencing, ngantuk semasa memandu akan mempengaruhi gaya pemanduan dan emosi kita..
kalau dah berat rasanya tu, lepaskan sahaja..
Mus recently posted..Ming Garden Hotel & Residences Janjikan Keselesaan Dan KemewahanMy Profile

Reply

14 Asri March 29, 2012 at 4:08 pm

Bukan mudah hukuman disabitkan,kalau terbukti terimalah hakikat
Asri recently posted..Kata-kata HikmahMy Profile

Reply

15 kulanz March 30, 2012 at 12:36 am

ya.. harap dapat perbicaraan adil

Reply

16 akubiomed March 31, 2012 at 6:00 pm

Harian juga dekat selekoh bas dipandu laju mungkin ada masalah mekanikal tak?
akubiomed recently posted..Sambutan Earth Hour 2012 apa yang AkuBiomed bakal lakukan?My Profile

Reply

17 suri April 5, 2012 at 11:25 am

camni jumaat sok blh agaknya sy muat naik doa naik kenderaan huhu,,,

Reply

18 kulanz March 30, 2012 at 12:37 am

tak apalah.. masih ada peluang untuk dia menyatakan sebab2

Reply

Leave a Comment

Entri Terkini

Previous post:

Next post:

leaderboard denaihati Banner