≡ Menu

Wordless Wednesday: Look Mum I’m Flying!

Look I'm Flying

Picture taken with iPhone 4.

About the author: Kulanzsalleh

{ 23 comments… add one }

  • ANuar June 27, 2012, 10:00 am

    Salam..

    Wah.. Menarik gambar ni..

    Nampak macam real budak tu boleh terbang.. hehehe

    • Kulanzsalleh June 27, 2012, 11:18 pm

      waalaikum salam,
      nasib baik tak terbang macam superman kan.. :D

  • anif June 27, 2012, 11:12 am

    Gambar yang sangat “cool” :D

    • Kulanzsalleh June 27, 2012, 11:25 pm

      waktu rehat macam-macam gambar nak ditangkap :D

  • akubiomed June 27, 2012, 2:08 pm

    Sejak ada kamera DSLR tidak pernah ambil gambar terapung diatas udara. Kalau kamera digital kompak rajin pula hendak mencuba. :-)

    • Kulanzsalleh June 27, 2012, 11:29 pm

      lepas ni boleh cuba bro :D

  • azman June 27, 2012, 4:29 pm

    i believe you can touch the sky he3..

    • Kulanzsalleh June 27, 2012, 11:33 pm

      kalau sky fruit rasanya boleh :D

  • ohcikgu June 27, 2012, 4:48 pm

    wahh, bleh terbang dahh. hebat.hebat..

    • Kulanzsalleh June 27, 2012, 11:36 pm

      tak tanya siapa yang ajar diorang terbang? hahaha

  • iza June 27, 2012, 6:33 pm

    Assalam..
    Wahh, caya lah..

    • Kulanzsalleh June 27, 2012, 11:37 pm

      Waalaikumusalam
      ya.. sila percaya.. hehehe

  • Jebeng Otai™ June 27, 2012, 9:24 pm

    mesti byk kali cuba kan..hehe

    • Kulanzsalleh June 27, 2012, 11:40 pm

      sekali tu saja.. tak dirancang sebenarnya, hehe

  • iwan delaroc June 27, 2012, 10:04 pm

    boleh tahan jugak Iphone4 punya capture

    • Kulanzsalleh June 27, 2012, 11:43 pm

      tu lah.. lagi senang tangkap gambar guna iphone :)

  • Kulanzsalleh June 27, 2012, 11:30 pm

    flying without wings, hehehe

  • Mus June 28, 2012, 1:00 am

    mantaplah iPhone 4 ni bro

  • Denaihati June 28, 2012, 2:54 pm

    cantik tu, anak2 main permainan apalah agaknya…

  • Zida June 29, 2012, 12:36 am

    Gambar ala-ala retro nih~ Heheh smart, kalau tinggi lagi mesti best!

  • fiezaradzi June 29, 2012, 5:27 pm

    tinggi lompat tu.. leh jadi player bola ni.. tak pun masuk lompat tinggi…

  • tehr June 29, 2012, 10:20 pm

    mereka main apa sebenarnya ni, bro?

  • Oh! budu July 1, 2012, 5:24 pm

    cantik juga guna iphone.

Leave a Comment