Home >> Fotografi >> Wordless Wednesday: Look Mum I’m Flying!

Wordless Wednesday: Look Mum I’m Flying!

by Kulanzsalleh on June 27, 2012 · 23 comments

Look I'm Flying

Picture taken with iPhone 4.


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.






Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

{ 23 comments… read them below or add one }

1 ANuar June 27, 2012 at 10:00 am

Salam..

Wah.. Menarik gambar ni..

Nampak macam real budak tu boleh terbang.. hehehe

Reply

2 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:18 pm

waalaikum salam,
nasib baik tak terbang macam superman kan.. :D

Reply

3 anif June 27, 2012 at 11:12 am

Gambar yang sangat “cool” :D

Reply

4 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:25 pm

waktu rehat macam-macam gambar nak ditangkap :D

Reply

5 akubiomed June 27, 2012 at 2:08 pm

Sejak ada kamera DSLR tidak pernah ambil gambar terapung diatas udara. Kalau kamera digital kompak rajin pula hendak mencuba. :-)

Reply

6 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:29 pm

lepas ni boleh cuba bro :D

Reply

7 azman June 27, 2012 at 4:29 pm

i believe you can touch the sky he3..

Reply

8 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:33 pm

kalau sky fruit rasanya boleh :D

Reply

9 ohcikgu June 27, 2012 at 4:48 pm

wahh, bleh terbang dahh. hebat.hebat..

Reply

10 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:36 pm

tak tanya siapa yang ajar diorang terbang? hahaha

Reply

11 iza June 27, 2012 at 6:33 pm

Assalam..
Wahh, caya lah..

Reply

12 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:37 pm

Waalaikumusalam
ya.. sila percaya.. hehehe

Reply

13 Jebeng Otai™ June 27, 2012 at 9:24 pm

mesti byk kali cuba kan..hehe

Reply

14 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:40 pm

sekali tu saja.. tak dirancang sebenarnya, hehe

Reply

15 iwan delaroc June 27, 2012 at 10:04 pm

boleh tahan jugak Iphone4 punya capture

Reply

16 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:43 pm

tu lah.. lagi senang tangkap gambar guna iphone :)

Reply

17 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:30 pm

flying without wings, hehehe

Reply

18 Mus June 28, 2012 at 1:00 am

mantaplah iPhone 4 ni bro

Reply

19 Denaihati June 28, 2012 at 2:54 pm

cantik tu, anak2 main permainan apalah agaknya…

Reply

20 Zida June 29, 2012 at 12:36 am

Gambar ala-ala retro nih~ Heheh smart, kalau tinggi lagi mesti best!

Reply

21 fiezaradzi June 29, 2012 at 5:27 pm

tinggi lompat tu.. leh jadi player bola ni.. tak pun masuk lompat tinggi…

Reply

22 tehr June 29, 2012 at 10:20 pm

mereka main apa sebenarnya ni, bro?

Reply

23 Oh! budu July 1, 2012 at 5:24 pm

cantik juga guna iphone.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post:

leaderboard denaihati Banner