Home >> Fotografi >> Wordless Wednesday: Look Mum I’m Flying!

Wordless Wednesday: Look Mum I’m Flying!

by Kulanzsalleh on June 27, 2012 · 24 comments

Look I'm Flying

Picture taken with iPhone 4.


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.






Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

{ 24 comments… read them below or add one }

1 ANuar June 27, 2012 at 10:00 am

Salam..

Wah.. Menarik gambar ni..

Nampak macam real budak tu boleh terbang.. hehehe
ANuar recently posted..Eyriqazz vs Denaihati : Blog siapa lebih popular?My Profile

Reply

2 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:18 pm

waalaikum salam,
nasib baik tak terbang macam superman kan.. :D

Reply

3 anif June 27, 2012 at 11:12 am

Gambar yang sangat “cool” :D
anif recently posted..Version 2.0 – Wordless Wednesday #42My Profile

Reply

4 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:25 pm

waktu rehat macam-macam gambar nak ditangkap :D

Reply

5 akubiomed June 27, 2012 at 2:08 pm

Sejak ada kamera DSLR tidak pernah ambil gambar terapung diatas udara. Kalau kamera digital kompak rajin pula hendak mencuba. :-)
akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # Hak golongan OKUMy Profile

Reply

6 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:29 pm

lepas ni boleh cuba bro :D

Reply

7 hafidz June 27, 2012 at 4:24 pm

i believe i can fly!~
hafidz recently posted..Wordless Wednesday – Secret Recipe Chocolate IndulgenceMy Profile

Reply

8 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:30 pm

flying without wings, hehehe

Reply

9 azman June 27, 2012 at 4:29 pm

i believe you can touch the sky he3..
azman recently posted..Eyriqazz VS Denaihati – T & CMy Profile

Reply

10 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:33 pm

kalau sky fruit rasanya boleh :D

Reply

11 ohcikgu June 27, 2012 at 4:48 pm

wahh, bleh terbang dahh. hebat.hebat..
ohcikgu recently posted..Keputusan Terkini Liga Super 26 Jun 2012 – Terengganu dan Kelantan seri (2-2)My Profile

Reply

12 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:36 pm

tak tanya siapa yang ajar diorang terbang? hahaha

Reply

13 iza June 27, 2012 at 6:33 pm

Assalam..
Wahh, caya lah..
iza recently posted..Resipi PavlovaMy Profile

Reply

14 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:37 pm

Waalaikumusalam
ya.. sila percaya.. hehehe

Reply

15 Jebeng Otai™ June 27, 2012 at 9:24 pm

mesti byk kali cuba kan..hehe
Jebeng Otai™ recently posted..Wordless Wednesday : BingungMy Profile

Reply

16 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:40 pm

sekali tu saja.. tak dirancang sebenarnya, hehe

Reply

17 iwan delaroc June 27, 2012 at 10:04 pm

boleh tahan jugak Iphone4 punya capture
iwan delaroc recently posted..rebrandingMy Profile

Reply

18 Kulanzsalleh June 27, 2012 at 11:43 pm

tu lah.. lagi senang tangkap gambar guna iphone :)

Reply

19 Mus June 28, 2012 at 1:00 am

mantaplah iPhone 4 ni bro
Mus recently posted..‘Rainbow Fountain’ Tarikan Waktu Malam Di Sembulan River ParkMy Profile

Reply

20 Denaihati June 28, 2012 at 2:54 pm

cantik tu, anak2 main permainan apalah agaknya…

Reply

21 Zida June 29, 2012 at 12:36 am

Gambar ala-ala retro nih~ Heheh smart, kalau tinggi lagi mesti best!
Zida recently posted..The New Era of Misr, Allahu Yubarik!My Profile

Reply

22 fiezaradzi June 29, 2012 at 5:27 pm

tinggi lompat tu.. leh jadi player bola ni.. tak pun masuk lompat tinggi…
fiezaradzi recently posted..Yes, Portugal dan Jerman KalahMy Profile

Reply

23 tehr June 29, 2012 at 10:20 pm

mereka main apa sebenarnya ni, bro?
tehr recently posted..EURO 2012 | Perlawanan AkhirMy Profile

Reply

24 Oh! budu July 1, 2012 at 5:24 pm

cantik juga guna iphone.
Oh! budu recently posted..Orang kelantan kuat semangat kenegerian?My Profile

Reply

Leave a Comment

Entri Terkini

Previous post:

Next post:

leaderboard denaihati Banner