Home >> Fotografi >> Wordless Wednesday: Rumah Puaka

Wordless Wednesday: Rumah Puaka

by Kulanzsalleh on May 9, 2012 · 21 comments

Rumah Puaka

Puaka hanya pada nama.


Jika anda dapati artikel ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain.






Terima kasih kepada semua pembaca Kulanzsalleh.com. Semua Artikel di blog ini adalah berdasarkan pandangan peribadi saya sendiri melainkan artikel berbentuk ilmiah, berita, petikan dan perkongsian lain yang tiap satu akan saya nyatakan sumber asalnya (Baca Terma & Syarat). Jika anda dapati artikel di blog ini bermanfaat, anda boleh kongsikan kepada pembaca lain di FACEBOOK atau TWITTER.

{ 21 comments… read them below or add one }

1 anif May 9, 2012 at 11:14 pm

Eeeee..takutnya! :D haha..
anif recently posted..Version 2.0 – Wordless Wednesday #37My Profile

Reply

2 kulanz May 14, 2012 at 3:06 am

hahaha.. :D

Reply

3 akubiomed May 9, 2012 at 11:50 pm

Dalam takut masih ada hati untuk masuk rumah puaka. :-)
akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # Bulan penuhMy Profile

Reply

4 bardboo May 9, 2012 at 11:52 pm

selalunya rumah2 hantu ni tak menakutkan sangat..
bardboo recently posted..Siapakah Kita? Satu Renungan Buat SemuaMy Profile

Reply

5 kulanz May 14, 2012 at 3:07 am

memang tak menakutkan pun.. tak selara nak masuk :D

Reply

6 Kak Long Mawar Merah May 10, 2012 at 12:38 am

Ramai pula orang menghampirinya. Apa ada pada nama?
Kak Long Mawar Merah recently posted..Wordless Wednesday : Kek dan LebahMy Profile

Reply

7 kulanz May 14, 2012 at 3:16 am

tiba-tiba ada lembaga muncul depan pintu.. tu yang semua berpaling ke sana :D

Reply

8 azmanisma May 10, 2012 at 1:34 am

Hantu dia memang peramah he3…teringat pergi genting dulu…masuk rumah hantu..mak ai hantu dia…segan nak cerita hahahha..
azmanisma recently posted..Lelaki Kacak Lelaki Yang Suka BerkongsiMy Profile

Reply

9 mie May 10, 2012 at 3:45 am

rumah hantu…
zaman sekolah dulu suka masuk fun fair yang ada rumah hantu…
ehehee
mie recently posted..Perjalanan Ke Bangkok Bersama Keretapi Tanah MelayuMy Profile

Reply

10 iza May 10, 2012 at 9:30 am

Assalam..
Pernah masuk sekali rumah hantu,
langsung tak takut, mungkin sebab dah set kat minda bahawa tiada hantu di dunia ini kecuali jin dan syaitan kot..
Suasana seram pun tak terasa..
iza recently posted..Pulut ManggaMy Profile

Reply

11 Izzuddin Fauzi May 10, 2012 at 11:18 am

Funfair… Hehehe… Ingat tak cerita senario yang dulu tu :D Hahaha :D
Izzuddin Fauzi recently posted..#JDAB2012 Jelajah Destini Anak Bangsa 1MalaysiaMy Profile

Reply

12 adamfaiz May 10, 2012 at 11:24 am

Bawak anak pergi fun fair ke bro? Takpe la belanja sekali sekala
adamfaiz recently posted..Imagine Lagu Ini Jadi KegemaranMy Profile

Reply

13 suri May 10, 2012 at 3:23 pm

nak masuk nak rasa detik resam itu utk suka2 heee
suri recently posted..Belailah Daku Walau SesaatMy Profile

Reply

14 tehr May 10, 2012 at 9:41 pm

aku tak pernah masuk rumh puaka macam ni
tak tahu apa nak tengok

Reply

15 Mohd Isa May 10, 2012 at 11:11 pm

haha, tak pernah masuk rumah hantu dan puaka lg. tkt bertumbuk plak nnt. :P
Mohd Isa recently posted..Wordless Wednesday – Sensing PregnancyMy Profile

Reply

16 ProfHariz May 10, 2012 at 11:28 pm

Biasa dengar rumah hantu je. Sekarang dah rumah puaka. Ok seram. hehehe
ProfHariz recently posted..Wordless Wednesday #5 – Bendang di Pulau PinangMy Profile

Reply

17 woot May 11, 2012 at 12:12 pm

saye takleh masok benda2 camni..tak leh terime kejutan -..-”
woot recently posted..Background Yang Sopan Untuk Pemikiran Yang SopanMy Profile

Reply

18 rahman May 12, 2012 at 1:30 am

mahal ker nak masuk tu
rahman recently posted..Pulut kuningMy Profile

Reply

19 titan May 13, 2012 at 2:39 am

takutnya aku…
titan recently posted..Komisen ke 4 dari PakarCoklat.comMy Profile

Reply

20 hafidz May 15, 2012 at 3:05 pm

nampak rumah puaka takpe.
jangan nampak orang yang macam puaka heh :P

Reply

21 Mus May 20, 2012 at 9:31 pm

kat mana rumah puaka ni bro?
Mus recently posted..‘Ikan Hiasan Kampung’ Hasilkan Pendapatan LumayanMy Profile

Reply

Leave a Comment

Entri Terkini

Previous post:

Next post:

leaderboard denaihati Banner