Xpax Ignites Stompin’ Sabah 2010

*Sticky Post. Scroll down for the latest entries

Berita menarik dan gembira kepada peminat-peminat muzik. XPAX sekali lagi akan menghangatkan ibu negeri Sabah dengan membawakan Stompin’ Sabah 2010, hiburan terbesar yang akan menghidangkan pelbagai muzik lama dan moden antarabangsa yang digabungkan secara LIVE di satu pentas.

Xpax Ignites Stompin Sabah 2010

Stompin’ Sabah 2010. Festival Muzik Antarabangsa

1. Apakah Stompin’ Sabah 2010?
Stompin’ Sabah adalah acara hiburan terbesar yang yang berpusat untuk negara ini yang dianjurkan oleh Contagious Concept (M) Sdn. Bhd. Berkonsepkan ‘Urban Music and Nature-Inspired Music’ yang menggabungkan muzik antarabangsa.

2. Bila dan di mana Stompin’ Sabah akan berlangsung?
Konsert akan berlangsung pada 6 November 2010 (Sabtu), bertempat di Jesselton Point, Kota Kinabalu (Pelabuhan Sabah), bermula dari 06.00 petang hingga 02:00 pagi. Juga akan diadakan Karnival Stompin’ Sabah yang akan bermula pada 5 November 2010 dengan pelabagai aktiviti menarik termasuk pelbaga persembahan.

3. Siapa yang akan memeriahkan acara?
Beberapa artis tempatan & antarabangsa serta DJ akan menggegarkan acara Stompin’ Sabah, antaranya: Ella , DJ Tony , Genderang Toi Angklung , Wicked Aura Batucada (Singapore), Kulahig (Philippines), Shawn Lee (beat boxer), MC Vibe, Toi (Akademi Fantasia 6), Joe Wings, Man Kidal, Dicken (guitarist from Ranau, Sabah)

4. Cara untuk mendapatkan pas masuk?
Hanya reload RM30 atau lebih, anda mungkin layak mendapatkan 1 pas masuk VIP yang sepatutnya berharga RM100. Anda juga boleh melawat U.O.X. booth di tempat acara pada 5 dan 6 November 2010 untuk mendapatkan tiket secara percuma.

5. Ada lagi yang menarik?
Stompin’ Sabah turut menampilkan tiga kumpulan pemuzik terbaik tempatan yang telah mengikuti ujibakat U.O.X. Campus Tours yang telahpun diadakan di Palm Square, Kota Kinabalu pada 31 Oktober 2010 lepas.

ujibakat U.O.X. Campus Tours di Palm Square

Ujibakat U.O.X. Campus Tours di Palm Square

Saya sudah pasti hadir ke acara Stompin’ Sabah 2010 pada 6 November tu nanti. Jadi, anda apa tunggu lagi, jom ramai-ramai merasai kehangatan bersama. Bukan selalu dapat peluang menikmati muzik antarabangsa macam ni.

Jesselton Point Stompin’ Sabah 2010

Jesselton Point. Tempat acara Stompin’ Sabah 2010 diadakan

p/s: Kalau ada yang berminat join, boleh contact awal-awal. Nanti boleh pergi sana sama-sama. Mungkin boleh dapat pas masuk percuma juga…

*Sponsored post. Terima kasih Nuffnang sebab beri peluang..

Please like & share:

Comments

  1. says

    tahniah sbb dpt advertorial ni..

    tempoh hari team zon artis pun dpt panggilan drpd ‘N’ utk hadir dan cover event ni.. tp terpaksa reject sbb ada perkara yg tak dpt dielakkan.. so, melepas la $$$$ dprd ‘N’..

    apa2 pun.. selamat enjoy :)

    • kulanz says

      dulu bujang2 memang senang sikit :D
      tapi aku kira okey juga.. orang rumah aku tak kisah aku pegi sebab memang jarang sangat pegi event macam tu

  2. says

    nampak meriah.mesti syokkan pi tu.dah lama takpi sabah sejak wife dapat tukar daRI KENingau ke KL..rindu ikan bakar pasar filipine..bro sabah kat mana bro?pi sabah nanti bleh terjah rumah bro pekena kopi secawan..hik3..

    • kulanz says

      wife pernah bertugas di keningau ke bro.. tahun bila tu?
      Aku duduk daerah Pitas. Tapi ada rumah dekat KK juga.. anytime datang sabah lagi bro inform je.. boleh lepak sambil minum kopi.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>